Cum arată mama Cleopatrei Stratan. Artista a publicat prima poză cu cea care i-a dat viață

894

De multe ori, de când a devenit celebră, Cleopatra Stratan a apărut pe micile ecrane doar alături de tatăl său Pavel Stratan. Tocmai din acest motiv gurile rele au izbucnit. Acum, a apărut și prima imagine oficială a Cleopatrei alături de femeia care i-a dat viață.

Mulți o cunosc pe Cleopatra Stratan ca fiind fetița micuța, cu rochie cu bulinuțe, care stătea pe geamantanul mare și îl aștepta pe ”Ghiță”. Anii au trecut și odată cu ei, frumoasa fetiță s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Începând din momentul în care a devenit celebră, Cleopatra a apărut la mai multe emisiuni TV și videoclipuri doar în prezența tatălui său.

Acesta a fost și motivul pentru care gurile rele au început să o tragă la răspundere, potrivit cărora, își ține mama ascunsă sau chiar femeia nu ar mai fi printre noi. Mai nou, Cleopatra Stratan a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, ca să le satisfacă fanilor curiozitățile.

Prima imagine a Cleopatrei Stratan alături de mama sa

Sătulă de toate zvonurile care au apărut de-a lungul timpului pe această temă, Cleopatra Stratan a dat cărțile pe față și a postat prima imagine a artistei alături de femeia care i-a dat viață. În imaginea din galeria foto se poate observa îndrăgita cântăreață când era mică alături de mama sa zâmbind.

”Este singura poză în care o pot arăta pe mama”, a scris Cleopatra în dreptul imaginii cu femeia care i-a dat viață.

Internauții însă, nu au fost mulțumiți nici de această fotografie, unul dintre ei chiar a acuzat-o că minte și că mama ei nu mai este printre noi. Cu toate acestea, Cleopatra Stratan i-a oferit și un răspuns pe măsură.

”Spui minciuni. Mama ta e moartă și de-aia nu o arăți”, spune respectivul.

”Înțeleg că spui ce gândești, dar asta nu înseamnă că și gândești ce spui”, a fost răspunsul artistei.

Intr-o emisiune televizată, Pavel Stratan a dezvăluit de ce soţia sa, Rodica, e ţinută „la secret”. Artistul a mărturisit că nu este cel care a hotărât acest lucru.

„Foarte multă lume întreabă >. Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”, a afirmat celebrul cântăreţ.

Departe de lumina reflectoarelor, Rodica este o femeie cât se poate de fericită. Ea şi Pavel Stratan sunt împreună de mai bine de 18 ani, iar mariajul lor merge excelent.

Reporterii au aflat de la organizatorii de spectacole că onorariul Cleopatrei Stratan este cât al celebrului său tată, Pavel Stratan, și al soțului ei, Edward Sanda, la un loc. În plus, artista mai bagă la pușculiță și banii încasați din reclame, pe conturile sociale, de ordinul miilor de euro.

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute”

Micuța, cu bucle, ochelari și rochiță roșie cu buline, continuă și acum, la mai bine de 15 ani de la lansarea hit-ului ”Ghiță”, să aibă un onorariu de invidiat:

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, ne-a declarat un vestit organizator de spectacole.

”Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți.

El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”.

Păstrează și acum rochița roșie cu buline, din videoclipul ”Ghiță”

Cleopatra Stratan păstrează și acum în șifonier rochița care i-a purtat noroc la debutul muzical. Ea ne mai povestea cu nostalgie despre acea ținută de scenă:

”Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat!

Rochia din piesa ”Ghiță” am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine. Dar, mai am și două păpuși, acasă, realizate după chipul meu. S-au vândut rapid, la acea vreme. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total”.