Cum arată gemenele Valentinei Pelinei acum! Micuțele au fost sărbătoritele zilei

499

Sărbătoare mare în familia Valentinei Pelinel. Soția lui Cristi Borcea le serbează pe gemenele cuplului, astăzi, 8 septembrie.

Cele două Mării s-au făcut mari, iar mama lor a publicat două fotografii adorabile cu ele.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt părinții unor gemene frumoase, de care sunt extrem de mândri.

Cu ocazia nașterii Maicii Domnului, Valentina Pelinel a postat două fotografii cu sărbătoritele zilei, primind sute de mesaje de „la mulț ani!”.

Indira Maria și Rania Maria au venit pe lume pe data de 1 martie 2019, la o clinică privată din Capitală.

Încă dinainte de a le aduce pe lume, cei doi au decis ca fetițele să poarte un nume de sfânt, iar Maria a fost cel câștigător.

După naștere, Cristi Borcea s-a declarat extrem de fericit, deoarece a primit două mărțișoare, chiar pe data de 1 martie.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene.

A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a povestit Valentina Pelinel, înainte de a naște.

În anul 2018, la doi ani de la venirea pe lume a primului lor copil, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut o nuntă de vis, în Budapesta.

Cununia civilă a fost făcută în Voluntari, cu câteva luni înainte, iar cununia religioasă a avut loc la două luni de când acesta a fost eliberat din închisoare.

Marius Vizer și Irina Nicolae au fost nașii de cununie ai celor doi, iar petrecerea a avut loc într-un local de lux, a cărui închiriere ar fi costat 13.000 de euro. Cavalerii de onoare au fost Ioan Becali, Victor Pițurcă și Gigi Nețoiu, dar petrecerea a fost una restrânsă, la care au luat parte mai puțin de o sută de persoane.

Înainte de nunta cu Valentina Pelinel, acesta a mai fost însurat cu Mihaela, dar și cu Alina Vidican. Mihaela i-a dăruit trei copii, Alina Vidican a adus pe lume doi copii, iar Valentina Pelinel trei. De asemenea, Cristi Borcea mai are o fată, rezultată în urma unei relații cu Simona Voiculescu.