Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

1786

Mihai (42 de ani) și Elwira (39 de ani) Petre sunt căsătoriți din anul 2008. Împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3.

Cei doi au demonstrat că fac o echipă minunată atât în cadrul competițiilor, cât și în viața privată. Dansatorii și-au deschis ușile casei și le-a arătat tuturor locul în care se simt cel mai bine și pe care îl numesc „acasă”.

Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

„Nici nu cred că ne-am gândit la zona asta”, a explicat Elwira, pentru sursa menționată anterior. „A fost decizia mea, luată pe terasă, la un cappucino cu un vecin. Stăteam într-un apartament atunci și voiam o casă mai mare care să ne apropie de prieteni.

Mi-a spus că se mută și unde. Pe loc i-am zis că vin și eu. Suntem de 11 ani aici. După ce ne-am mutat au venit fetele noastre, care au o mulțime de prieteni aici”, a mai spus Mihai Petre.

Au dovedit că pot trece împreună peste orice obstacol, indiferent de situație. Mihai și Elwira locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă, situată aproape de natură. Aceștia s-au mutat la curte înainte de a deveni părinți, iar acum acesta a devenit un cămin pentru ei.

Recent, Elwira și soțul ei au prezentat locurile favorite din casă. Cei doi soți au amenajat un loc pentru citit, dar în timp s-a transformat în locul de joacă pentru fetițele lor.

De asemenea, Elwira a mărturisit că a vrut să aibă o bucătărie deschisă pentru a putea să le monitorizeze pe fiicele sale când face mâncare. Dansatorul le-a prezentat fanilor și colțișorul în care a ținut ore de dans în perioada de pandemie. Coregraful a mărturisit că s-a simțit bine, deși nu este un loc foarte spațios.

„Nu o să găsești niciodată casa perfectă. Spre exemplu, noi stăm departe de oraș, iar asta este o piedică uneori. Dar, în toți anii ăștia, datorită a tot ceea ce oferă această zonă și casă, nu aș schimba nimic. Copiii noștri au stat foarte mult afară cu prietenii lor”, a mai spus Elwira.
Citeşte întreaga ştire: Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre.

Perechea și fiicele lor locuiesc într-o casă cu un etaj. La parter, locuința are un living și o bucătărie deschise, precum și un loc de joacă pentru Catinca și Ariana, destinat totodată cititului.

„Jos avem bucătărie deschisă cu living, cu zonă de citit împărțită cu zona copiilor”, a spus Elwira, completată de Mihai: „E doar pe hârtie loc de citit, este loc de joacă”. „L-am făcut aici intenționat (n.red.: locul de joacă), pentru că cel mai mult timp îl petrecem aici jos și îmi place să am fetele lângă mine”, a mai spus Elwira,

Întrebați ce le-a lipsit de acasă, în afară de fiicele lor, în competiția „Asia Express”, Mihai a numit cada. „Am o plăcere mai mult sau mai puțin vinovată, să mă uit la filme sau să citesc în cadă”, a mărturisit coregraful.

„Când ne-am mutat, eu n-am reușit să umplu toate dulapurile, nu aveam efectiv ce să pun în ele. Acum, cu fetele, nu vreau să le deschid, dar plesnesc”, a mai spus Elwira. La etaj, pe hol, cuplul are afișate premiile obținute împreună în numeroase competiții de dans.

„Asta este o zonă cu foarte multe amintiri din dans, din sport, din vacanțe”, a povestit Elwira. Tot la etaj se află camera fiicelor lor, dormitorul lor și două băi. „Camera fetelor era inițial un birou. Era una goală, nu era nimic. Nu petreceam timp în ea”, a explicat Elwira. „În casa asta s-a întâmplat totul. Fetele s-au născut când locuiam aici, aici au spus primele cuvinte, au făcut primii pași. Casa e mereu plină energie”, a adăugat.

Într-un interviu, Mihai a dezvăluit care crede el că este secretul relației sale de lungă durată cu Elwira.

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu”, a spus pentru Libertatea. „Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi”, a continuat. „Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie.

Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, a încheiat. Tot atunci, întrebat dacă el și Elwira au în plan să-și mărească familia, Mihai Petre a adăugat: „Nu facem astfel de planuri, așa că voi spune – ce va fi, va fi!”.

Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate.”, a povestit Elwira.