Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Artistul se laudă cu o vilă de sute de mii de euro

447

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț si actor este un bărbat împlinit, cu o familie minunată, care a reușit să-și îndeplinească și una dintre cele mai mari dorințe: aceea de a avea o casă, de care este foarte mândru.

Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii, iar după patru ani în care a muncit la casa lui și a familiei sale, vedeta de la Antena 1 a finalizat lucrările. El a trebuit să facă multe sacrificii, iar în momentul în care a avut nevoie de ajutor, Nea Marin i l-a oferit.

În ultimii ani de zile Liviu Vârciu a făcut multe sacrificii pentru a-și putea vedea visul cu ochii, iar într-un final prezentatorul de la Antena 1 și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe pe care le avea, aceea de a deține casa pe care și-a imagininat-o mereu.

Vila e una de sute de mii de euro, însă Liviu Vârciu a primit și ajutor din partea oamenilor dragi din viața lui pentru a putea duce la capăt construcția.

Totodată, Nea Marin, celebra gazdă de la Antena 1, a decis să-i sară în ajutor, astfel că i-a oferit împrumut lui Liviu Vârciu suma de 50.000 de euro pentru a putea să-și termine locuința.

M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Liviu îi mulțumește ori de câte ori are ocazia bunului său prieten nea Marin, care l-a ajutat mereu când a avut nevoie. Acesta i-a împrumutat chiar 50 de mii de euro pentru a achita mai multe cumpărături pentru casă. Când a avut cea mai mare nevoie, nea Marin s-a oferit să îl ajute pe cel pe care îl consideră fiul lui adoptiv.

Acum vila de lux e gata și amenajată așa cum prezentatorul și-a dorit. Are nu mai puțin de cinci dormitoare în toate cele trei etaje, iar la subsol are chiar și o sală de cinema.

Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu.

Bineînțeles, jacuzzi nu avea cum să lipsească, astfel că Liviu Vârciu se bucură de un răsfăț uriaș în locuința unde stă alături de Anda Călin, dar și de cei doi copii pe care îi au împreună.

Liviu Vârciu nu s-a căsătorit cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin se bucură de familia frumoasă pe care o au, însă cei doi nu s-au căsătorit până în prezent.

Deși sunt împreună de mai mulți ani, aceștia nu sunt neapărați adepții certificatului de căsătorie și consideră că deja au o familie cu sau fără actul care să ateste acest lucru.

Totuși, dacă va fi să fie o nuntă în viitor, Anda Călin a povestit la Antena Stars că vrea ca totul să fie foarte, foarte restrâns, doar cu câteva persoane.

”Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a povestit Anda Călin.