Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

2737

Delia Matache și-a dorit o casă în care să se simtă bine, iar banii pe care i-a câștigat din cântat i-a investit într-un apartament care valorează peste un milion de euro.

Casa în care locuiește Delia este un penthouse și se întinde pe două etaje. Este o locuință la care mulți doar visează.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc în zona de Nord a Capitelei într-un penthouse de lux. Cei doi s-au mutat în noua locuință în urmă cu trei ani, iar până atunci aceștia au stat în zona Unirii.

Delia și Răzvan s-au mutat într-un bloc cu patru etaje, însă două dintre etajele imobilului le aparțin.

Se pare că locuința Deliei are peste 400 metri pătrați, iar pe teresa are o piscină, unde artistei îi place să-și petreacă timpul. Pentru amenajrea apartamentului, Delia Matache a apelat la un arhitect care a ajutat-o și i-a făcut casa fix pe gustul ei.

Delia preferă să comande mâncarea

Îi place mult tot să mănânce, iar asta s-a observat la iUmor. Cântăreața preferă să comande mâncarea și nu o să o gătească, pentru că Delia nu vrea să facă deranj în bucătărie.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdrăm bucătăria. Dacă curăţăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita.

Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a spus cântăreaţa râzând.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda: „Femeia perfectă”

Aflată în vacanță, Delia și-a luat fanii prin surprindere pozând în ipostaze sexy, într-un costum de baie minuscul. Fanii au fost încântați să o vadă pe artistă în această postură și au complimentat-o în număr mare. În doar o zi, Delia a primit aproape 150.000 de like-uri și peste o mie de comentarii din partea urmăritorilor ei din social media.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. Delia a făcut furori, recent, în social media, după ce a postat niște fotografii super sexy, în costum de baie, din vacanța din Thailanda, unde se afla alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Fanii au reacționat imediat în număr mare la postarea Deliei, iar printre ei s-au numărat și colege de breaslă de-ale artistei, dar și vedete din showbiz care și-au exprimat admirația față de formele impecabile ale artistei.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda: „Femeia perfectă’

După un an plin de concerte și filmări la iUmor, Delia are acum parte de o binemeritată vacanță într-o locație exotică, așa cum obișnuiește în fiecare an. Și cum artista își ține fanii la curent pe contul de socializare, în acest weekend i-a răsfățat cu niște fotografii super hot.

Delia s-a pozat în costum de baie, și nu orice fel de costum de baie, ci unul care nu lăsa prea mult loc imaginației. Iar în dreptul fotografiilor a scris doar „Start!”, așteptându-se, evident, la o mulțime de comentarii… care nu au întârziat să apară.

Printre vedetele care și-au exprimat admirația s-au numărat Antonia, Alina Ceușan, Alexandra Stan, Diana Munteanu, Corina Bud și Bella Santiago, care au complimentat-o pe Delia pentru trupul perfect. Artista, care în februarie împlinește 41 de ani, arată senzațional, după cum au remarcat și miile de fani.