Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de cele 19 operaţii estetice! Avea trăsături frumoase, acum e o altă persoană:

826

Brigitte Năstase a impresionat de-a lungul anilor. A apelat în ultimii ani de multe ori la ajutorul medicilor esteticieni.

Este transformată, iar dovadă sunt pozele cu ea de acum câţiva ani. Avea trăsături foarte frumoase, naturale, cum orice fată şi-ar dori.

Brigitte Năstase a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Avea trăsături speciale, cum orice fată şi-ar dori.

Iată că anii au trecut, iar ea a început să simtă gustul celebrităţii. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi să îşi facă prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.

Acum trei ani, Brigitte spunea că e mulţumită de cum arăta. “Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale.

Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e.

Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri.

De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții. Câte operații estetice mi-am făcut?

Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule.

Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?”, spunea Brigitte Sfat in 2016.

Viaţa lui Brigitte Năstase bate filmul. A stat 2 ani în închisoare

În prima ediţie a show-ului Ferma de la Pro TV, Brigitte a spus că este obişnuită cu condiţiile modeste. Atunci când a stat în închisoare, doi ani, a cunoscut ce este greul. A fost nevoită să muncească, să facă tot ce poate pentru a ajunge repede acasă, la cei dragi.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase i-a uimit pe ceilalţi concurenţi, ea a gătit în penitenciar pentru cadrele de acolo, aşa că se va obişnui repede în acest show.

„Da, am fost nevoită să mă descurc. Eu am fost închisă în anul 2003, la două luni şi jumătate după ce a murit primul meu soţ.

Acolo, ca să pot să ies mai repede afară, am lucrat la popota cadrelor şi găteam de dimineaţă de la ora 5 şi până seara la 10 şi ceva pentru cadre care păzeau acolo.

Am învăţat să gătesc orice, în orice condiţii, şi mă gândeam că uite cum se întâmplă, ajung în aceeaşi situaţie pentru că acolo era o ferma…venea laptele şi noi trebuia să facem brânză, să ne descurcăm.’

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a reacţionat imediat după ce a auzit cuvintele ei.