Cum arată Andra natural? Are 36 de ani şi a pozat fără pic de machiaj

590

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi. S-a arătat acum în faţa fanilor săi nemachiată, e naturală!

Urcă pe scenă în faţa a sute de fani, are proiecte internaţionale cu artişti de top, e soţie şi mama a doi copii superbi.

Se pare că Andra reuşeşte să aibă o viaţă împlinită pe toate planurile. Viaţa profesională e în continuă ascensiune, iar viaţa personală, de familie, e de nota zece!

Andra are milioane de fani în România, dar şi peste hotare.

Are o relaţie specială cu aceştia pe care o întreţine cu ajutorul reţelelelor de socializare. Acum, cântăreaţa s-a afişat în faţa tuturor fără pic de machiaj.

Artista de 36 de ani a pozat natural, aşa cum este ea când se trezeşte dimineaţa. A avut şi un mesaj despre perioada aceasta dificilă prin care trecem:

„Singurul lucru bun al acestei perioade este că reînvăţăm să ne bucurăm de lucrurile simple.

Din criză asta vom ieşi cu toţii mai înţelepţi. Aveţi grijă de voi!”

În timpul pandemiei, din cauza faptului că a stat mai mult în casă și a gătit mult, artista a acumulat câteva kilograme.

Din acest motiv, în acea perioadă, s-a tot vehiculat în presă că Andra ar fi însărcinată. Iată ce spune acum artista, când a reușit să scape de kilogramele nedorite.

Cum se menține Andra, după ce a slăbit
Într-un interviu pentru Viva!, Andra a mărturisit că nu a slăbit spectaculos, dar își reintră treptat în formă, mai ales că o ajută orele în care dansează pe scenă.

Artista este foarte activă în viața de zi cu zi, are o carieră muzicală de excepție, dar peste toate este mamă de doi.

Andra a declarat că trăim vremuri în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta și dimensiunile lor, iar asta este o bucurie pentru că este absolut normal să nu fie toate la fel.

Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte!

Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat, a spus Andra pentru Viva!

Andra este de părere că femeile trebuie apreciate pentru calitățile lor și nu pentru dimensiuni, pentru că nu sunt obiecte decorative. Artista crede că este important să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative, a mai spus Andra.