Cum arată acum Sasha, fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr. Actorul publică rar imagini cu băiatul

886

Sasha e fiul lui Florin Piersic Jr., nepotul celebrului actor Florin Piersic. Micuțul are șase ani și își face părinții mândri.

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha.

Acesta a împlinit la sfârșitul lunii mai cinci ani, acum poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din trăsăturile părinților lui.

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi.

Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

Florin Piersic Jr., tată de fată și de băiat

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

În 2019, în luna iulie, Florin Piersic Jr. le-a făcut o surpriză de proporţii tuturor când a urcat pe scenă alături de fiul lui. Acesta se afla la Festivalul Internaţional Sibiu unde a primit premiul „Virgil Flonda’.

Cine e Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

Piersic Jr. şi jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani decât actorul, sunt împreună de câțiva ani. Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr. și partenera lui au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Piersic junior a făcut o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și despre cea profesională. Întrebat dacă și-a dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său, el a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător.

„Da, da. Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență.”, a spus acesta. Comentariul făcut poate fi interpretat ca un semn că cei doi nu au avut o relație foarte bună.

Întâlnirea care l-a lăsat mut de uimire

De altfel, aceasta nu este prima oară când Florin Piersic Jr. spune că nu a avut și nu are o relație apropiată cu celebrul său tată. În urmă cu ceva timp, acesta a povestit cum a decurs o întâlnire dintre ei.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță”, a povestit Juniorul.

În opinia sa, tatăl său avea nevoie de un public. Cum fiul nu a putut fi publicul său, „l-a agățat” pe omul respectiv.

„Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală” , a spus mai tânărul actor.

În ceea ce privește relația dintre Piersic Junior și Piersic Senior, primul a caracterizat-o ca fiind una corectă, dar nu profundă.

„Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea „Marius Tucă Show”.