Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu! Au crescut și sunt extraordinar de frumoși. Băieții ca băieții, dar stai să o vezi pe fetiță, o superbitate! Imagini inedite…

5550

Ce mai fac oare copiii Nicoletei Luciu? A trecut ceva timp de când aceasta a născut, iar cei patru copiii nu mai sunt acum bebeluși. Toată lumea se întreabă cum arată acum aceștia.

Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și poate candida cu succesc la titlul de cea mai grijulie mămică. Și-a uimit fanii în 2011 când a anunțat că va de veni mămică pentru a doua oară.

Băiețelul ei cel mare, Zsol Jr., a primit încă trei frățiori, căci Nicoleta Luciu a născut tripleți: doi băieți și o fetiță. Între timp, juniorii au crescut și practică sport, căci părinții lor au grijă ca micuții să se dezvolte cât mai armonios.

În 2008, bruneta îl aducea pe lume pe Zsolt Jr, iar în 2011 năştea tripleţi: Kim, Kevin şi Karoly. Între timp, fosta vedetă de televiziune căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, s-a retras din viața publică.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani a declarat în urmă cu ceva timp că se mândreşte cu micuţii ei, care fac meditaţii la limbi străine şi practică fotbalul, schiul şi patinajul. Tot ea spune că la fel de importante sunt şi mesele sănătoase.

”Nu sunt acel părinte care-şi doreşte să aibă copii premianţi la şcoală, ci copii fericiţi.

Aşa că, i-am îndrumat să aibă activităţi extra, să facă sport şi să înveţe o limbă străină şi un instrument muzical. Aşadar, copiii mei fac înot, învaţa pian, engleză şi… maghiara.

Încercam să-i învăţăm să fie activi, să aibă multe preocupări de mici, astfel încât să înveţe responsabilitatea. În plus, cu cât ştiu să facă mai multe lucruri, cu atât şansele lor să aibă un viitor bun cresc.

Faptul că au activităţi şi pasiuni care le ocupa timpul într-un mod plăcut şi productiv le canalizează energia şi concentrarea în această direcţie, mult mai sănătoasă şi importantă pentru ei decât deja tradiţionala tableta”, a scris Nicoleta Luciu pe site-ul ei.

Cum vremea din weekend-ul care s-a încheiat a fost însorită, mulţi români au luat cu asalt parcurile şi staţiunile montane.

Aşa a procedat și Nicoleta Luciu, care a profitat din plin de temperaturile ridicate din termometre şi a dat fuga la munte, împreună cu copiii săi. În căutarea unei oaze de linişte, diva a optat pentru o excursie la Râşnov.

Discretă din fire, Nicoleta Luciu a înceract să nu atragă privirile turiştilor. Aşa că, în timp ce odraslele se jucau de mama focului în renumitul parc de distracţii din oraş.

Vedeta a stat pe o bancă, alături de bona micuţilor şi i-a supraveghiat tot timpul. Îmbrăcată cu o ţinută sport, Nicoleta Luciu şi-a acoperit privirea sub o pereche de ochelari de soare.

După ce s-au distrat de minune în renumitul parc de distracţii din Râşnov, cei mici au simţit nevoia de puţină adrenalină, aşa că s-au îndreptat direct spre cinematograful 3D din apropiere. Cât timp copiii s-au bucurat de noua tehnologie, diva i-a aştepat liniştită.

Pentru a scăpa de plictiseală, vedeta a urmărit distracţia celor mici pe un ecran amplasat la intrarea în sala de spectacole. Mai mult, pentru a rămâne cu o amintire.

Nicoleta a pus repede mâna pe telefon şi a imortalizat momentele de bucurie ale micuților.

Câte operații estetice are Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor, după ce a devenit mamă pentru a doua oară, în anul 2011. Atunci, ea a născut trei gemeni, pe Kim, Kevin şi Karoly. După naștere, Nicoleta Luciu a tot avut probleme cu sânii, din cauza fluctuațiilor mari de greutate. Atunci, ea a decis să își pună implanturi mamare.

După o perioadă, ea s-a râzgândit și a vrut să își micșoreze sânii. O altă intervenție pe care a făcut-o fosta vedetă TV a fost să își alungească dinții, procedură pentru care a stârnit multe controverse.

”Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte! În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire!

Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, spunea Nicoleta Luciu.

Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021! Acum, copiii au crescut, iar Nicoleta Luciu a slăbit și și-a recăpătat formele apetinsate de altătadă. Vedeta a postat la începutul anului 2021 o fotografie pe rețelele de socializare în care se vede că kilogramele în plus au rămas doar o amintire.

Frumoasa mămică arată foarte bine, iar internauții au recunoscut și ei acest lucru, fotografia primind numeroase aprecieri și comentarii pozitive.

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul Zsolt Csergo. Vedeta ajunge foarte rar la București și s-a dedicat întru totul creșterii copiilor ei. Acum, însă, vedeta se gândește serios să revină pe micile ecrane. Apropiații brunetei spun că ea are în plan un proiect inedit.

”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa e plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu