Cum a reacționat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, atunci când a aflat că nu își poate cunoaște tatăl niciodată

461

Adriana Iliescu încă este cea mai în vârstă mamă din România! Avea 66 de ani când a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță perfect sănătoasă. Adriana și fiica ei au trecut printr-un episod delicat atunci când Elizei i s-a explicat cum de a fost născută de mama ei atât de târziu și că nu își va cunoaște niciodată tatăl.

Adriana Iliescu deține încă recordul pentru cea mai bătrână mamă din România, iar Eliza este un adevărat miracol al Medicinei. Fetița care acum are 18 ani a plâns atunci când a aflat că nu a fost concepută pe cale naturală și că nu își va cunoaște niciodată tatăl.

L
Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că a născut-o la 66 de ani: “A avut lacrimi în ochi și…” Profesoara Adriana Iliescu nu a mai putut să țină totul secret. A fost nevoită să-i explice fetiței sale că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl.

Eliza a fost mereu curioasă să afle identitatea tatălui său, iar acum a venit momentul ca mama sa să-i explice totul. Se pare că adolescenta a fost extrem de tristă și a plâns atunci când aflat că nu își va putea cunoaște tatăl niciodată.

Cum a reacționat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, atunci când a aflat că nu își poate cunoaște tatăl niciodată

Adriana Iliescu a devenit mamă în anul 2005. La acel moment, profesoara avea 66 de ani. A născut o fetiță pe care a crescut-o fără să fie ajutată de nimeni. Eliza este acum o tânără domnișoară, iar de curând a împlinit 18 ani.

“M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, spunea profesoara în urmă cu aproape trei ani.

Eliza a insistat însă, iar în final mama sa a fost nevoită să-i explice totul. Fata a aflat cum a venit pe lume, dar și faptul că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl. Surse apropiate familiei au declarat că și Adriana Iliescu a trecut prin momente destul de dificile încercând să-i explice totul.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă’, au declarat, pentru impact.ro, apropiații Adrianei Iliescu.

Cum se descurcă la cele două facultăți Eliza, fiica româncei devenite mamă la aproape 67 de ani. Ce a fost nevoită să facă

Eliza Iliescu face două facultăți în paralel.

Ea a fost admisă la Facultatea de Litere și la Facultatea de Științe Umane. Dacă la prima a intrat la buget, pe cea de-a doua trebuie să o plătească, însă atât adolescenta care nu a împlinit încă 18 ani, cât și mama ei par a fi optimiste că se vor descurca și cu banii, și cu timpul.

Adriana Iliescu, mama Elizei, care a născut-o pe aceasta la aproape 67 de ani, a povestit cum se descurcă fiica ei la cele două facultăți.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor.

Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei, și ne bucurăm de o toamnă frumoasă”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu mărturisea că ea va fi cea care își va ajuta fiica să își achite taxa pentru cea de-a doua facultate, din pensia pe care o are de la Uniunea Scriitorilor, conform sursei menționate mai sus.