Cum a fost ucisă, de fapt, fata de 18 ani! Adevărul despre crima din Mangalia

3346

Adevărul despre crima din Mangalia. Anchetatorii au descoperit, de fapt, cum a fost ucisă tânăra de 18 ani de către prietena sa cea mai bună. Totul s-a petrecut la hotelul unde erau cazate.

Anchetatorii au reușit să spună cum a fost ucisă Alina Elena Ciobanu, tânăra de 18 ani care a fost găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, în dimineața zile de 6 august.

Adevărul despre crima din Mangalia. Anchetatorii au descoperit, de fapt, cum a fost ucisă tânăra de 18 ani de către prietena sa cea mai bună. Totul s-a petrecut la hotelul unde erau cazate.

Anchetatorii au reușit să spună cum a fost ucisă Alina Elena Ciobanu, tânăra de 18 ani care a fost găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, în dimineața zile de 6 august.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând ulterior decesul. Cercetările sunt continuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Olimpia Ceară.

Motivul pentru care cele două tinere s-au certat

Aflată în fața anchetatorilor, suspecta de 18 ani a precizat că întreaga ceartă a pornit din cauza victimei care avea probleme cu iubitul. Aceasta ar fi pus-o pe suspectă să mintă mereu pentru ea, ceea ce nu era pe placul ei.

După ce a omorât-o pe prietena sa, cu care se știa din copilărie, a pus-o într-un geamantan și a dus-o cu taxi-ul până într-un parc unde a și abandonat-o. Trupul acesteia a fost descoperit de către un bărbat care mergea la pescuit. Acesta a anunțat imediat poliția.

Între timp, suspecta s-a întors la hotel, a curățat tot și a aruncat și arma crimei. Ulterior, ea s-a dus la serviciu ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Tot la locul de muncă a fost săltată de către anchetatori.

Iubitul Alinei, schimb de mesaje și cu criminala

Suspectând faptul că ceva ciudat se petrece cu iubita sa, Sergiu decide să ia legătura cu Loredana. Aceasta continuă să joace teatru și îi transmite că Alina ar fi plecat undeva cu o geantă.

”Când am văzut mesajele eu am continuat să o sun, i-am dat din nou mesaj. Când am văzut că nu răspunde am zis să îi dau mesajul colegei ei, Loredana. Și i-am dat mesaj.

Ea mi-a spus că Alina a plecat cu o geantă, dar nu știe unde. Și am întrebat-o ce s-a întâmplat, că nu îmi vine să cred, dar ea a insistat că a plecat acasă.”, a mai spus Sergiu, la postul de știri citat.

Tot în cursul acestei zile, Sergiu a postat pe Facebook o fotografie împreună cu Alina, însoțită de un mesaj emoționant: ”Dumnezeu să te ierte! Drum lin spre cer. Mereu vei rămâne în inimile noastre”.

Alina Elena Ciobanu a avut o viață foarte grea

Alina Elena Ciobanu se afla la muncă în Mangalia pentru a strânge câțiva bănuți. Situația sa nu a fost una bună, iar în copilărie a primit mai multe bătăi de la tatăl său.

Anterior, ea povestise cum a reușit să fugă de acasă după ce a fost prinsă că vorbea la telefon cu mama sa.

”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare.

Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă.

Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro.