Cu cât vinde Mama Geta kilogramul de brânză la magazinul ei din piață! Femeia face bani frumoși

785

De necrezut cu cât vinde Mama Geta kilogramul de brânză de oaie și de jumări!

Mama Geta își câștigă existența din afacerea familiei. Mama lui Culiță Sterp are un magazin în piața Hațeg, acolo unde vinde alimente produse chiar de ea, precum brânză, jumări, smântână, telemea și multe altele.

Mama fraților Sterp nu duce lipsă de clienți, căci mulți oameni îi trec pragul magazinului, produsele ei fiind la mare căutare.

În urmă cu puțin timp, un client a filmat momentul în care se afla în magazinul mamei Geta, cumpărând jumări și telemea de oaie. Astfel, cu această ocazie, a întrebat-o și cât costă un kilogram din fiecare.

S-a aflat cu cât își vinde marfa mama Geta
Se pare că mama lui Culiță Sterp a majorat prețurile, în timpul discuției cu clientul, aceasta a menționat că un kilogram de brânză de oaie costă 50 de lei, în comparație cu anul 2022, atunci când costa 48 de lei.

De asemenea, un kilogram de jumări în magazinul mamei Geta costă 80 de lei.

Mama Geta: „Getuța e plecată, căi- nănașă mâine, e plecată să-și ia rochie de nașă, că mâine cunună pe verișoara ei la Alba Iulia, acolo la Câmpeni am o soră și fata ei se mărită.”

Culiță Sterp şi familia lui sunt proprietarii unui magazin într-o piață din Hațeg, acolo unde vine brânză de oaie. Deoarece produsele sunt 100% bio, și prețul este pe măsură, mai exact, 50 de lei pentru un kilogram de brânză.

Mama Geta nu vrea, deocamdată, să se extindă. Evită să deschidă un magazin și în Capitală, deoarece investiția ar fi una mult prea costisitoare.

„Nu am magazin la București, vindem doar aici, la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București, că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a spus mama fraților Sterp.

Client: „Puneți așa, de vreo 25 de lei.”

Mama Geta: „Numai de 25 vrei? Vrei măcar de 25 de euro, nu de 25 de lei.”

Client: „Eu sunt Culiță să am bani?”

Mama Geta: „Am pus de 27, n-am greșit.”

Client: „Bun, de 27 de lei.

Brânză de care aveți?”

Mama Geta: „Brânză e de oaie, foarte bună. Vrei s-o guști? Puneți și din aia.”

Client: „Asta cât e kilogramul?”

Mama Geta: „50 de lei.”

Client: „Pune și din aia o bucată, puneți cuțitul pe ea că vă arăt eu. E prea mult, că sunt singur și se strică după.”

Mama Geta: „N-ai muiere și copii?”

Client: „Copii n-am, muierea e plecată pe front, asistentă medicală.”

Mama Geta: „Păi ai mai multe muieri cred că. Asta este 17 lei. 44 de lei în total. Pentru că ai filmat îmi dai 50 de lei, nu 44.”