Cristina Șișcanu, mesaj sfâșietor de ziua fiului ei. Vedeta nu se poate bucura pe deplin

2146

Este zi de sărbătoare în familia lui Mădălin Ionescu.

Fiul său, Filip, a împlinit vârsta majoratului, 18 ani, o vârstă pe cât de frumoasă pe atât de plină de provocări. Se spune că la 18 ani începe viața cu adevărat. De ziua lui Filip, Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant.

Mesajul Cristinei Ionescu pentru fiul ei, în ziua majoratului său

Filip este un copil special, iar Cristina Șișcanu a spus că de ziua lui, un ochi îi râde și celălalt îi plânge. Un vaccin făcut în primii ani din viață i-a schimbat destinul lui Filip care ar fi putut să trăiască altfel, să se bucure diferit de vârsta majoratului.

Cristina Șișcanu îl crește pe băiatul lui Mădălin Ionescu de când acesta avea 6 ani. Ea îl consideră copilul ei, primul ei copil pe care îl iubește necondiționat.

În ziua în care băiatul a împlinit 18 ani, Cristina a postat pe Facebook mai multe poze în care apare cu băiatul ei, iar la descriere apare un mesaj foarte profund.

La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge…Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus , pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună , de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit.

Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️❤️ , sunt cuvintele Cristinei Șișcanu.

Ce a spus Cistina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Nu vorbește des despre acest subiect, dar când o face, Cristina Șișcanu spune exact ceea ce simte. Întrebată care este relația copiilor lui Mădălin Ionescu cu cea care le-a dat viață, Cristina a spus că ei se întâlnesc la mall, de câteva ori pe an.

Vedeta nu s-a sfiit să spună că nu înțelege ce fel de relație mamă-copii este aceasta și că fosta soție a lui Mădălin Ionescu nu s-a implicat deloc în creștere și educația celor doi copii.

Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Cristina și Mădălin Ionescu au trei copii: un băiat și o fată din prima căsnicie a prezentatorului tv, și o fiică, rodul iubirii dintre ei. Înainte de relația cu Cristina, Mădălin Ionescu a fost căsătorit timp de 14 ani Mihaela, de care a divorțat în primăvara anului 2011.

Cristina Șișcanu: Filip a fost primul copil care mi-a spus “mama”

Cristina are o legătură specială cu băiatul lui Mădălin Ionescu, care este ca și copilul ei. Ea nu face nicio diferență între Petra, Ștefania și Filip.

Primul care i-a spus “mamă” Cristinei a fost chiar Filip care este foarte atașat de vedeta tv. Băiatul are 15 ani și este un adolescent special pe care părinții lui îl iubesc foarte mult.

Familia lor este una cât se poate de normală, chiar dacă părinții sunt persoane publice. Soția lui Mădălin Ionescu a declarat că suferă din cauza faptului că în țara noastră nu sunt centre care să se ocupe cu adevărat de copiii speciali.