Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru luna august: Venus retrograd dă peste cap relațiile

25886

Cristina Demetresu a făcut Horoscopul pentru luna august. Zodiile trec prin tot felul de schimbări în următoarea perioadă. Unii au probleme la serviciu, alții suferă din dragoste și nimic bun nu se vede la orizont până în septembrie, când schimbăm foaia.

Până pe 4 septembrie, Venus trece din stadiul de Luceafăr de noapte, în stadiul de Luceafăr de dimineață. Nu o să o mai vedem seara, ci de dimineață. Este planeta iubirii, este în zodia Leu, este conjugată cu tot felul de planete acolo, o să dea peste cap vara asta, o să o facă mai incendiară decât de obicei, pentru că retrogadarea mai aduce și lucruri din trecut. Va fi o perioadă interesantă pentru introspecție, iubirea nu e iubire dacă nu o înțelegi cu adevărat, dacă nu suferi, și de suferit o să suferim.

BERBEC

Berbecul trebuie să persevereze mai mult în chestiuni legate de creativitate, sport, performanțele lor ce țin de talent. Trebuie să muncească foarte mult. Nu este vorba doar despre talent, ci și despre muncă. Unii Berbeci trebuie să fie mai atenți la sănătate, pot apărea unele intervenții chirurgicale. Și pentru că este Marte acolo, pot fi tratamente mai dure. Marte este planeta cuțitului, așa că au două tăișuri acolo, rezolvă o problemă, dar mai au și celălalt tăiș.

TAUR

Pentru că Venus este retrograd și planetele sunt legate de sectorul casei și al căminului, nu ne ocupăm de chestiuni legate de artă, estetică, frumusețe, operații estetice. Dacă vrea un candelabru, un tablou, o lucrare mai specială, Taurul să amâne până după 4 septembrie, pentru că ori iese prost, ori se face cu dublă cheltuială, ori nu găsește pe cine trebuie. Taurii întâmpină și ceva suferință în dragoste. Cei mai tineri, mai rnecunoscători mai pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neapărat o perioadă foarte bună.

GEMENI

Gemenii sunt stresați de planul comunicării, de tot felul de telefoane enervante. Este și bine, dar este și foarte mult stres. Țin conferințe, cursuri, pot da declarații la Poliție. Trebuie să aibă grijă în casă, să evite accidentele domestice.

RAC

Racul trebuie să fie mai atent într-un demers ce ține de o situație profitabilă, să nu se arunce la prima vânzare cumpărare, pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin. Trebuie să cântărească, acolo este vorba și de foarte multă alergătură, s-ar putea să nu aibă chef pentru lucrul ăsta.

LEU

Leului i se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. Vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile astea costă. Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problemă, viața e frumoasă.

FECIOARĂ

Fecioarele ascund unele lucruri, le țin în interior, au nișe orgolii, niște preocupări, pentru că nu le comunică, nu le discut. Aceste preocupări devin toxice, pot lua niște scenarii apocaliptice dacă le rumegă în interior. Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă. Din păcate, nu va face foarte multă ordine, că va exprima mai multă nemulțumire. De multe ori este nemulțumită de o situație, dar, de fapt, are altă problemă în interior.

BALANȚĂ

Este foarte multă aglomerație în viața Balanței, prieteni, petreceri, evenimente, nunți, botezuri. Balanța trebuie să bifeze și atunci nu are timp foarte mult pentru ea, pentru odihnă, pentru a se concentra asupra unor probleme, pentru sănătate.

SCORPION

Avansarea, funcția pe care o dobândește Scorpionul poate fi ușor controversată. Unii îl iubesc, alți nu, deci va fi acolo o mică controversă. Până la urmă, Scorpionul e o zodie care își vede de drum și se bucură de ce primește. Sau poate e vorba de deciziile pe care le ia un Scorpion aflat într-o funcție, care nu mulțumesc pe toată lumea.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au planuri foarte mari. Sunt foarte idealiști, visează foarte mult, important e să fie și realiști, s-ar putea să primească unele critici sau cel puțin ar trebuie să le ceară ei de la niște persoane avizate. De exemplu, te duci la un casting sau să verifici dacă ai un anumit talent. Cineva avizat poate să le spună pe ce drum să meargă.

CAPRICORN

Capricornul nu este în cea mai bună formă, nu are cea mai bună energie, este o perioadă în care trebuie să nu facă excese. Își face planuri care îi depășesc bugetul, nu toate investițiile pe care vrea să le facă îi folosesc, ci mai degrabă răspund la niște frustrări pe care le are în interior. Trebuie să vină toamna ca să fie mai lucid.

VĂRSĂTOR

În cazul Vărsătorului, sunt doi elefanți în aceeași încăpere, adică nu îi ajunge casa. Vărsătorul are nevoie de spațiu, iar dacă asta nu se întâmplă nu este o persoană prea simpatică. Din cauza asta, cheltuie, consumă, resurse, bani, călătorește.

PEȘTI

La Pești se suprapune în mod nefericit planul profesional, datoriile pe care le au la serviciu, cu planul medical. Prioritatea este însă sănătatea.În același timp, Mercur, Marte sunt pe sectorul partenerilor, mariajelor, acolo sunt niște conflicte. Chiar și un Pește care nu are un partener s-ar putea să se simtă pus la zid de alții. Rezolvarea conflictelor ține de comunicare, explicații.