Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie, după doi ani de relație: „Nu mi-a venit să cred, a făcut un gest impresionant”

1009

Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie, după doi ani de relație cu Alex.

Vedeta vorbește pentru prima oară de nunta cu iubitul ei și face dezvăluiri care îi va bucura enorm pe fani. Actrița s-a iubit timp de nouă ani cu Vlad Gherman, iar prietenii virtuali au acceptat cu greu despărțirea.

Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie, după doi ani de relație: „Nu mi-a venit să cred, a făcut un gest impresionant”

Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie, după doi ani de relație. Vedeta a dezvăluit că a primit două inele de la iubitul ei. Cu toate acestea niciunul dintre ele nu este de logodnă, subliniind că așteaptă ziua când va primi marea întrebare.

Cristina Ciobănașu se declară o mare iubitoare de bijuterii și adoră să poarte mai ales inele. Recent, a dezvăluit că a fost impresionată de un gest făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan, care i-a făcut cadou un lanț cu pandantiv de la un brand renumit.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec… Oricum, este în plan! A zis: ‘De nevastă oricum te iau!’. Rămâne de văzut când voi purta rochia de mireasă!

Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s , nu mă așteptam.

Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pentru Playtech.ro.

Ce meserie are iubitul Cristinei Ciobănașu

Vedeta este fericită alături de Alex, cu care se iubește de aproape un an de zile. Chiar dacă nu face parte din showbiz, tânărul este stomatolog, Cristina Ciobănașu spune că și-a asumat faptul că intr-o relație cu o persoană publică extrem de cunoscută și expusă.

„Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener.

Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută.

Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.” a declarat actrița pentru Ego.ro.