Criminala de la Mangalia a recunoscut cine a ajutat-o să care cadavrul, dar și cu ce a ucis-o pe prietena ei

17943

Tânăra de 18 ani care și-a ucis prietena într-un hotel de pe litoral a explicat, în fața anchetatorilor, cum a omorât-o pe Alina dar și cine a ajutat-o să care cadavrul până în parc, unde a fost abandonat.

Pusă în fața tuturor dovezilor, Loredana și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Și-a ucis cea mai bună prietenă, pe care o cunoștea încă de la grădiniță.

După ce a ucis-o, a băgat-o chiar în valiza care aparținea victimei. A coborât-o cu liftul și a plecat cu taxiul spre parc. Un coleg, care trecea întâmplător prin fața hotelului, a ajutat-o să urce geanta în mașină. La sosire, taximetristul a fost cel care a ajutat-o să scoată valiza.

A lăsat cadavrul în parc, a luat valiza înapoi și a pus-o la loc, în cameră. Era liberă în ziua aceea, dar a fost chemată la muncă și lucra când au ajuns polițiștii.

La crimă, Loredana a folosit un cuțit pe care îl aveau în cameră. Motivul? O ceartă mai veche, iar victima avea în plan să meargă acasă.

În noaptea crimei, iubitul victimei a vorbit prin mesaje cu aceasta înainte de a fi ucisă. Băiatul spune că, pe la ora 2, a vorbit cu iubita lui care i-a spus ca vrea să se culce.

După câteva ore a primit mesaje de pe telefonul fetei.

“Pe la 4:30 îmi dă mesaj de pe contul ei că vrea să se despartă de mine, că m-a înșelat. Când am văzut mesajul ei, mi-am dat seama că nu este ea.

Am insistat să îi scriu, să o sun, și pe la 4:47 îmi scrie că ea pleacă acasă, că fumează o țigară afară pe o bancă, așteaptă să vină taxiul și să am grijă de mine.

Când am văzut mesajele eu am continuat să o sun, i-am dat din nou mesaj. Când am văzut că nu răspunde am zis să îi dau mesajul colegei ei, Loredana. Și i-am dat mesaj.

Ea mi-a spus că Alina a plecat cu o geantă, dar nu știe unde. Și am întrebat-o ce s-a întâmplat, că nu îmi vine să cred, dar ea a insistat că a plecat acasă.

Loredana se tot lua de Alina din orice motiv. Alina chiar nu îi lua lucrurile, dar ea se lua de Alina că de ce îi ia lucrurile. Alina mereu îi zicea că nu are nevoie de lucrurile ei.

La fel la muncă și la masă când mergeau, Alina își lua mâncare doar pentru ea, și furculiță și lingură. Și Loredana se lua mereu de ea că de ce nu îi aduce și ei tacâmuri. Și se certau mereu de la nimicuri. Se lua de ea tot timpul”, spune băiatul.

O jumătate de oră mai târziu după mesajele trimise de pe telefonul victimei, trupul acesteia a fost găsit de un bărbat care mergea la pescuit. Acesta spune ca la ora 05.15 a trecut prin parc și a văzut trupul fetei. La 15.30 poliția a fost sesizata.