Corina Caciuc a înflorit de când a devenit mamă. Cum arată acum soția lui Laurențiu Reghecampf: “Superbă fata”

2109

Corina Caciuc este pe zi ce trece mai frumoasă. E devărat, nici aparițiile ei nu sunt foarte dese, așa că orice fotografie nouă este primită cu entuziasm de către fani. Cum arată azi soția lui Laurențiu Reghecampf, la un an de când a devenit mamă.

Corina Caciuc (30 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani) au dus o viață liniștită în Baku, Azerbaidjan, acolo unde, până de curând, Reghe antrena echipa de fotbal Neftci Baku. Fiul lor, Liam, a împlinit un an în luna mai, iar părinții gravitează în jurul lui.

Băiețelul este superb, blond cu ochii albaștri, iar pozele cu el, publicate pe Instagram, sunt o încântare. Toată lumea spune că cel mic seamănă cu Bebeto, băiatul lui Reghe cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf se afișează tot mai des în mediul online cu noua lui familie, după divorțul de Anamaria Prodan, așa că cei peste 100.000 de urmăritori au ocazia să-l vadă în rol de tată și de iubit, nu doar ca antrenor de fotbal.

Laurențiu Reghecampf, poză nouă cu Corina Caciuc și fiul lor

Iar cea mai nouă imagine cu soția lui a atras sute de reacții pozitive. Corina Caciuc este o prezență discretă în mediul online, așa că aparițiile ei nu trec neobservate.

Laurențiu Reghecampf a publicat recent o poză cu el și „comorile” lui, iar frumusețea Corinei este evidentă. Șatenă, păr lung, buze voluptuoase, siluetă ca trasă prin inel.

„Frumoși sunteți, toți, iar soția ta e o finețe!”, „Corina, dragă, să rămâi la fel de frumoasă și la chip, și la suflet, să nu te strici ca restul. Sunteți frumoși toți trei.

Sa fiți înțelepți ca și pâna acum”, „Ce feminină ṣi frumoasă e Corina, o finețe de fată. Să fiți fericiți!”, „Superba fata și superbă familie! Laur, ai lângă tine cea mai frumoasă femeie din România”, sunt doar câteva dintre mesajele care curg în dreptul acestei imagini .

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. “Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru!

Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de mariaj.