Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha: “O femeie impecabilă, nu am meritat-o…”

7612

Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2013, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume o fetiță adorabilă.

Din păcate însă, mariajul s-a încheiat în secret, căci cei doi au divorțat în anul 2018. Acum, cântărețul a transmis un mesaj deosebit de emoționant la patru ani de la momentul în care s-a despărțit în mod oficial de fosta soție.

A lansat o nouă melodie, care le-a adus multora lacrimi în ochi, iar versurile acesteia vorbesc chiar despre cum este afectat un copil de divorțul părinților.

Cântărețul joacă în videoclipul abia lansat chiar rolul tatălui, a cărui căsnicie este distrusă pentru că muncește prea mult ca să mai poată fi alături de soția și de fiica lui. Anii trec, fosta parteneră de viață se îndrăgostește de un alt bărbat, în timp ce copila se transformă într-o adolescentă care suferă teribil fiindcă tatăl ei nu îi poate fi alături.

Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha: “O femeie impecabilă, nu am meritat-o”

După ce a postat videoclipul piesei „Acasă” pe contul lui de Youtube, cântărețul a transmis și un mesaj emoționant legat de povestea acestei melodii.

‘Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiință împăcată!

Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel 13: Acum, dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, a scris Connect-R pe Youtube.

Puțini știu despre drama petrecută în familia lui artistului înainte ca acesta să vină pe lume – Connect-R a mai avut un frate, care, din nefericire, a murit la doar 7 luni. Micuțul avea afecțiuni grave, incompatibile cu viața, și nu a putut fi salvat. Iată ce a povestit mama artistului!

Connect-R s-a născut într-o familie simplă, de oameni muncitori, pe care soarta i-a încercat din greu – fratele artistului, primul lor copil, a încetat din viață la o vârstă mică. Iată prin ce dramă au trecut Rodica și Aurel Mihalache după nașterea fiului lor!

Din păcate, primul copil al familiei Mihalache a murit la o vârstă fragedă, din cauza afecțiunilor de care suferea. Micuțul s-a îmbolnăvit de enterocolită, dar avea și grave probleme la inimă, nemaiputând fi salvat.

Ulterior, spre bucuria celor doi părinți, a venit pe lume cel de-al doilea copil, Relu, o adevărată binecuvântare pentru ei.

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum.

S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R, a fost o minune dumnezeiască!’, mărturisea mama artistului la o emisiune TV.

În pofida faptului că azi fiul lor este un artist de succes, părinții lui Connect-R au rămas doi oameni la fel de modești ca pe vremuri. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei.

Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Că artistul a moștenit vocea specială de la tatăl său s-a putut convinge toată lumea când au cântat împreună pe scenă, de ziua lui Connect-R.