CONNECT-R L-A AJUTAT PE UN ARTIST CUNOSCUT DE LA NOI SĂ NU DIVORȚEZE. METODA INEDITĂ CARE A FUNCȚIONAT

0
439

Connect-R a vorbit astăzi despre frumoasa lui familie, despre greutăți și perioada în care a vândut ziare. În cadrul interviului emoționant, artistul a comentat din nou declarațiile despre divorț ale soției sale, Misha, și a dezvăluit cum a contribuit la sudarea familiei unui artis, care a fost la un pas să se despartă de soția care l-a făcut tătic.

Ca de obicei, Connect-R a avut doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale soții. Despre Misha, cântărețul a spus că e mai puternică și că o va plăcea indiferent de schimbarea de look pe care o va face.

La un moment dat, el a vorbit despre momentele dificile dintr-un cuplu și a mărturisit cum i-a salvat căsnicia unui DJ cunoscut de la noi. Desigur, fără să-i dezvăluie numele, Connect-R a spus că într-o zi, artistul i-a spus că datorită lui nu a mai divorțat de soția sa cu care are un copil. Toate astea deși era decis să se despartă pentru totdeauna de femeia căreia îi jurase iubire. Însă, după ce a auzit și a înțeles profunzimea versului: „Sunt eu, soldatul tău încasator” din piesa lui Connect-R cu Andra, „Semne”, s-a răzgândit și a rămas alături de familia sa pentru care e decis să lupte până la finalul vieții.

„Eu sunt mai slab. Misha e mai puternică. (…). Îmi place de ea oricum, ea e frumoasă oricum, are un chip atât de frumos că orice şi-ar face e superbă. Mie niciodată nu mi s-a părut că e radicală. A fost o perioadă în care le aduceam flori în fiecare zi. Am vrut ca fiica mea să vadă cum ar trebui un bărbat să se comporte cu ea (…) Cu un prieten te cerți, te împaci. O femeie, respectiv un bărbat, cu care te iubeşti, cu care stai în casă, va reuşi să scoată toţi dracii din tine. Asta se întâmplă într-un cuplu.

În viață, cu un ochi râzi și cu unul plângi (…). Un DJ mi-a spus că era la un pas să se despartă de soția lui, cu care are un copil și ascultând piesa «Semne», versul «Sunt eu, soldatul tău încasator» l-a făcut să se răzgândească și a decis să lupte pentru familia lui.”, a povestit Connect-R în cadrul emisiunii „Accces Direct”.

Maya, fetița lui Connect-R cu Misha, are patru ani și aproape cinci luni.

Copilul e goliciunea mea, sacrul meu. (…). Mi-ar plăcea să fie fericită şi sănătoasă. Spune rugăciuni, ştie ce înseamnă Doamne Doamne, e un copil de români”, a mai spus Connect-R despre fiica lui.

În urmă cu două zile, Connect-R a lansat piesa „Vinovat” la care a colaborat cu Misha  special guest.

storefashion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti un comentariu
Va rugam sa va scrieti numele