Coafuri potrivite pentru fiecare tunsoare. Cum sa iti aranjezi parul pentru un look perfect

0
537

Coafurile pentru vara pot fi foarte variate, interesante si originale. Recomand ca alegerile sa fie facute in functie de lungimea parului: lung , mediu ,scurt si sa nu se ia in considerare doar tendintele ci si particularitatile legate de fizionomia fiecareia.

Exista foarte multe coafuri care au la baza tunsoarea in cascada, foarte usor de aranjat , este suficient sa uscam parul in sens invers cresterii lui si sa folosim putin produs de styling.

La fel de populara este si tunsoarea carre, tunsoare ce nu se va demoda niciodata deoarece pune in evidenta avantajele tururor formelor fetei si alungeste gatul.

Pe par scurt coafurile devin spectaculoase. Le recomand si admir femeile indraznete, dar decizia curajoasa  pentru a trece de la par lung la scurt are totusi nevoie de o analiza inainte. O coafura pe par scurt lejera si un machiaj cat mai feminin iti aduce mister si rafinament. Te poti juca cu cateva produse de styling astfel incat poti trece foarte usor de la un look punk la unul chic sau retro care sa iti puna in valoare feminitatea.

Mitul conform caruia parul scurt nu este elegant  este desfiintat de o tunsoare  scurta cu un breton mai lung care iti permite sa obtii coafuri  pentru ocazii speciale. El poate fi tapat si se obtine volum , orientat spre spate sau intr-o parte, dar poate fi si ondulat si stilizat prin definitea buclelor sau aplicand accesorii.

storefashion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti un comentariu
Va rugam sa va scrieti numele