Claudia Florescu, antrenoare de fitness, după Insula Iubirii

9446

Concurenții de la Insula Iubirii nu se opresc din activitatea lor nici după terminarea emisiunii. Recent, Bogdan Cîrlan, unul dintre participanții sezonului 7, a dezvăluit pe rețelele de socializare ce face iubita sa, Claudia Florescu, după experiența de la Insula Iubirii. Află în continuare ce pasiune a reluat întreaga ei activitate!

Ce muncește Claudia Florescu, antrenoarea de fitness, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii

Chiar dacă aventura lor pe insula iubirii s-a încheiat, Claudia Florescu nu s-a lăsat afectată și și-a reluat cu entuziasm pasiunea pentru fitness. Concurenta de la Insula Iubirii a revenit la ocuparea sa preferată, fiind antrenoare de fitness. Locuind în prezent în București, Claudia a reușit să-și transforme această pasiune într-o activitate profesională și să devină o inspirație pentru alții.

Bogdan Cîrlan, partenerul Claudiei, a făcut o postare pe contul său de Instagram, unde a arătat că iubita sa se află în sala de sport și oferă antrenamente personale celor interesați. În acest fel, Claudia ajută oamenii să obțină o stare de bine fizică și mentală și să se simtă în formă.

“Ce tot apreciați felul în care arată, acum vă puteți antrena cu ea. @clodyfitness09 pentru mai multe detalii îi puteți scrie în privat”, a adăugat Bogdan în descrierea postării.

Cine este Claudia Florescu și care sunt pasiunile sale

Claudia Florescu, în vârstă de 35 de ani, este o femeie puternică și determinată, originară din Petroșani, județul Hunedoara. După ce a locuit mai mulți ani în Italia, ea s-a stabilit în prezent în București.

Claudia este antrenoare de fitness și participă în mod activ la competiții de culturism, continuând astfel să facă exact ceea ce îi place.

Pe lângă pasiunea pentru sport, Claudia este și o mare iubitoare de tatuaje. Ea poartă un tatuaj mare pe gât, care îi reprezintă personalitatea și pasiunile. Aceasta a reușit să-și clădească o comunitate mare de oameni pe rețelele de socializare, unde postează frecvent despre stilul său de viață sănătos și despre evenimentele la care participă.

Claudia Florescu, o persoană care inspiră prin activitatea sa

Claudia Florescu este un exemplu de determinare și perseverență în urmărirea pasiunii și obținerea succesului. Prin activitatea sa de antrenoare de fitness și prin participarea la competiții de culturism, ea reușește să inspire și să motiveze oamenii să-și îmbunătățească stilul de viață și să se bucure de un trup sănătos și tonifiat.

Pentru cei care își doresc să beneficieze de antrenamente personalizate și să-și atingă obiectivele într-un mod sănătos și eficient, Claudia Florescu este alegerea perfectă. Cu experiența sa în domeniu și entuziasmul său contagios, ea poate transforma orice rutină de exerciții într-o experiență plăcută și motivantă.

În concluzie, Claudia Florescu, concurenta de la Insula Iubirii, și-a reluat pasiunea pentru fitness după terminarea sezonului 7. Ca antrenoare de fitness, ea oferă antrenamente personalizate și inspiră oamenii să-și atingă obiectivele de sănătate și fitness.

Cu energia sa debordantă și determinarea sa, Claudia se dovedește a fi un exemplu de urmat în lumea sportului și a stilului de viață sănătos.