Cine va ajuta familia Alinei s-o înmormânteze. Mama fetei vrea să o îmbrace în rochie de mireasă

2803

Familia Alinei, tânăra ucisă într-o cameră de hotel din Saturn, este în acest moment distrusă. Mama, mătușa, dar și frații tinerei se pregătesc acum să o înmormânteze, în timp ce prietena sa cea mai bună, Loredana, se află sub arest preventiv pentru 30 de zile.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea tragedie, mai ales că cele două fete au fost colege și prietene încă de la grădiniță. Niciuna dintre ele nu ar fi dat semne atât de evidente care să prevestească o asemenea atrocitate, chiar dacă au existat multe guri rele ce au susținut contrariul.

Când și unde va fi înmormântată Alina
Familia Alinei face toate pregătirile necesare pentru a o putea înmormânta pe tânără în această săptămână. Pe pagina de Facebook a fratelui său a apărut un mesaj potrivit căruia ceremonia va avea loc joi, în satul Buda din Vaslui, acolo unde Alina s-a născut și a crescut.

Ba mai mult decât atât, a ieșit la iveală o dorință neașteptată a familiei și anume aceea de a o înmormânta îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Deoarece era tânără și mai avea atât de multe de experimentat și de făcut, mama și mătușa tinerei au considerat că este cel mai bun mod de a-și lua adio de la ea.

„Cu părere de rău pentru situația asta de necrezut, tind să spun că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, joia aceasta!

Cei care puteți și doriți să o conduceri pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu să o ierte!”, a fost mesajul făcut public chiar de fratele victimei de la Mangalia, pe pagina sa de Facebook.

Cine va ajuta familia Alinei cu înmormântarea

Omul de afaceri Ionel Sandu nu este deloc străin de acest caz, deoarece timp de 3 ani a susținut financiar familia Alinei. Bărbatul a rămas șocat în momentul în care a aflat de ceea ce i s-a întâmplat copilului său de suflet.

Pentru că știe cu câte greutăți se confruntă familia Alinei, omul de afaceri a făcut tot posibilul pentru a le oferi atât mamei, cât și mătușii un sprijin important din punct de vedere financiar.

Acesta s-a oferit să achite toate costurile necesare pentru mutarea trupului neînsuflețit de la Constanța, la Vaslui și nu numai.

”O să-i sprijin și cu înmormântarea, o să-i sprijin până la capăt. Mi-am dorit, am zis să facem o înmormântare în Vaslui să fie departe de locurile alea care au traumatizat-o, rudele pe care le are nu sunt de acord.

În condițiile astea o sa le acord sprijinul așa cum își doresc. La noaptea pleacă la Constanța cu o mașină mortuară pe care le-am dat-o.

Dar dorința mea era să o văd la facultate, să o văd cu familie, dorința mea era și dorința ei. Nu mă așteptam la o veste așa. Este o poveste tristă. Un copil care a suferit. Poate că finalul a venit și datorită nouă, a societății.

Nu-i corect să aibă acces copiii la filme cu violență, la fel de fel de jocuri violente pentru că se ajunge la ceea ce s-a ajuns.

Așa de mult îi imunizează. Cum un copil să omoare un alt copil? Eu nu pot să înțeleg. Trebuie legislație aici, trebuie noi părinții să intervenim. Nu putem noi ca oameni să permitem așa ceva”, a spus afaceristul Ionel Sandu.