Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii “Mireasa”, sezonul 7

1715

Ziua de ieri a fost una cu emoții pentru concurenții sezonului cu numărul 7 ai emisiunii “Mireasa”, difuzată la Antena 1.

Cele cinci cupluri finaliste s-au căsătorit, însă numai unul a câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

După ce finala a fost deschisă de momentul artistic al Claudiei Pătrășcan, cea care le-a cântat celor cinci cupluri, dar și familiilor prezente, aceștia și-au spus marele “DA!”.

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii “Mireasa” tocmai s-a încheiat.

Cele cinci cupluri care au ajuns până în acest punct al emisiunii și-au unit astăzi destinele într-un cadru de poveste, chiar în platoul emisiunii de la Antena 1.

Imediat după ce au depus actele care atestă căsătoria, cele cinci cupluri formate din Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio au trăit momente unice în finala sezonul 7 “Mireasa”.

Conform regulamentului, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Astfel, înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Maria și Antonio, câștigători la „Mireasa” sezon 7

Astfel, Maria și Antonio sunt mirii sezonului și câștigătorii premiului de 40.000 de euro. La căsătorie, ei și-au făcut și promisiuni de iubire.

„Ai apărut în viața mea când nu mă așteptam. Îți promit să-ți fiu alături, iar dacă nu voi găsi puterea să te ridic, voi găsi motivația.

N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze, tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Cei doi au spus „Da” în fața primarului și, astfel, Maria și Antonio au devenit în finala „Mireasa” sezon 7 familia Anghel.