Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

9354

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

Călin Donca, afaceristul milionar care a fost la “Chefi la cuțite” în ediția 6 din sezonul 11, împreună cu soția sa, Orianda, pentru a-și demonstra talentul culinar, a fost reținut de DIICOT marți, 19 septembrie.

Călin Donca a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, împreună cu alte două persoane, fiind acuzați de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital, informează News.ro.

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar Călin Donca. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

Călin Donca și soția sa, Orianda, ar fi pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în 2021, creând o criptomonedă și încercând să convingă urmăritorii din mediul online să investească în ea, potrivit brașov.net.

În vârstă de 38 de ani, Călin Donca vine din Brașov și este un om de afaceri influent, acționând în domeniul energiei fotovoltaice.

Donca se află în top 500 cei mai bogați oameni din România și a ajuns în atenția publicului odată cu participarea împreună cu soția sa la “Chefi la cuțite”.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu.

Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt.

Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. „Suntem părinții a 5 copii. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră”

Cei doi și-au scos copiii de la școală și grădiniță, iar acum învață acasă în sistem home-schooling. Chiar dacă este o alegere îndrăzneață, pentru ei a fost cea mai bună opțiune pe care au avut-o.

Mai mult, ai ajuns la o înțelegere, și anume faptul că Orianda rămâne acasă să aibă grijă de copii, iar Călin se ocupă de afacerile familiei.

”Soția se ocupă în întregime de copiii noștri. Am decis să îi creștem noi, i-am scos și de la școală. Este home-schooling. Am decis că este mai bine să îi educăm noi, după gândirea noastră. Ei au anumite sarcini, când și le îndeplinesc, primesc 100 sau 50 lei. Dacă vor haine sau vor activități, trebuie să facă din banii lor.”, a declarat Călin Donca, la Chefi la cuțite.

Orianda este o mamă dedicată celor mici

Orianda Donca este o mamă dedicată și își crește cei cinci copii cu multă iubire. Soția afaceristului a spus că a făcut acest lucru din plăcere și are mare grijă de fiecare în parte, chiar dacă nu este ușor. De asemenea, toți cei cinci copii dorm cu părinții în același pat.

”Să crești cinci copii, nu e chiar ușor. M-am dedicat din plăcere, nu din obligație. I-am alăptat foarte mult, din plăcere. Copiii au dormit de mici cu noi în pat.”, a declarat Orianda Donca.