Cine este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai, în Arad. A decedat încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile

421

Sfârșit tragic pentru o femeie din Arad! În urmă cu doar o zi, Alessia a murit sub un tramvai. Femeia s-a stins din viață încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile. Iată cum s-a întâmplat cumplitul accident!

În urmă cu doar o zi a avut loc un cumplit accident de tramvai în Arad! O femeie a murit încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile, deoarece nu și-a dorit să o lase acolo. Cum s-a produs incidentul.

Cine este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai, în Arad

Alessia este femeia care a murit ieri, de Sfânta Maria, sub un tramvai, în Arad. Aceasta avea vârsta de 55 de ani. Potrivit Antena 3 CNN, camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care femeia și-a găsit sfârșitul.

Tramvaiul în care Alessia și fiica ei se aflau a fost surprins de camere în momentul în care a oprit în stație.

Femeia s-a dat jos din tramvai, apoi vatmanul a plecat din stație și a tras-o sub roți, iar ea a fost târâtă așa câțiva metri, până în momentul în care călătorii au dat alarma și l-au informat pe vatman că trebuie să oprească de urgență.

Alessia a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior cu rotile în care se afla fiica ei în vârstă de 12 ani, care are dizabilități.

În momentul în care tramvaiul a plecat din stație, femeia în vârstă de 55 de ani a rămas blocată între uși, având mâna pe căruciorul cu rotile. Ea s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile tramvaiului.

Anchetatorii din Arad, care se ocupă de acest caz, au ajuns la concluzia că vatmanul a plecat din stație pentru că a avut martorul verde aprins, un martor ce indică faptul că ușile se închid și care i-a permis să plece din stație.

Cu toate acestea, el este de vină pentru tragedie, deoarece nu s-a uitat în oglinzi înainte de a porni.

Martorii care au fost prezenți la cumplitul accident au precizat că ușile tramvaiului s-au închis în momentul în care femeia cobora căruciorul cu rotile, iar autoturismul a plecat de pe loc.

A fost deschis un dosar penal în acest caz

A fost deschis un dosar penal în acest caz, iar polițiștii care se ocupă continu și astăzi cercetările.

Se fac verificări pentru ucidere din culpă. După cumplitul incident, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluatat-o pe Alessia din stația de tramvai şi a transportat-o la spital, a transmis că victima a suferit leziuni interne grave, însă nu a murit pe loc, ci după patru ore, la Spitalul Judeţean din Arad.