Chiar și prințesele se tatuează! Află care sunt acestea.

264

Când faci parte din familia regală, trebuie să respecți multe reguli și imaginea afișată în public trebuie să fie ireproșabilă. Însă, chiar și-n monarhii, există rebeli! Cu tatuaje…

Membrii familiilor regale are un anumit protocol de respectat și când se duc la toaletă, ce să mai vorbim despre aspectul lor care n-are cum să iasă niciodată din limitele impuse cu strictețe?! Totuși, spre surprinderea noastră, a tuturor, regalii au voie să se tatueze!

Moda pe care membrii familiilor regale o preferă este de-a avea tatuaje mici în locuri care nu sunt expuse privirilor. Probabil nu le permite nimeni să-și facă tatuaje în zonele vizibile ale corpului și asta pentru că, în anumite societăți, tatuajele nu sunt acceptate”, a declarat artistul tatuator al celebrităților, Claudio Traina, în Hello!.

Oamenii își fac tatuaje dintr-un milion de motive, ba că vor să-și exprime sinele, ba dintr-un sentiment de rebeliune. Pentru unii dintre noi, sunt suveniruri, reprezintă marcarea unor anumite momente cruciale din viața noastră, fie că sunt pozitive sau negative. Pentru alții este modelul ideal de a-și înfrumuseța trupul, de-a transmite anumite mesaje lumii întregi. Cine a îndrăznit să se tatueze în familia regală britanică?

Prințesa Eugenie este nepoata regretatei Regine Elisabeta a II-a și fiica Prințului Andrew și a lui Sarah, Ducesa de York. În timp ce Prințesa de Wales, Meghan Markle și Camila, Regina Consoartă, au fost văzute cu tatuaje temporare, henna, ei bine, Prințesa Eugenie este singura membră a familiei regale britanice care a fost zărită cu un tatuaj permanent.

Ea are un cerculeț mic chiar în spatele urechii stângi, de-abia se poate vedea. Designul este simplu, elegeant, aproape regal, am putea spune. Desenul discret a fost observat, pentru prima dată, la ceremonia Recunoștinței, de la Catadrala St. Paul, din timpul celebrării Jubileului de Platină al fostei sale bunici, pe 3 iunie 2022.

Eugenie n-a făcut nicio declarație despre tatuajul ei până acum, însă e posibil să reprezinte puterea monarhului. În această ordine de idei, prințesa și-a dorit să-i aducă un omagiu fostei Regine Elisabeta a II-a, în cursul anului trecut, când aceasta mai era încă în viață.

Prințesa Sofia a Suediei, soția Prințului Carl Philip, este și ea tatuată! Ea are simbolul soarelui pe spate, sub ceafă, și tatuajul ei este mai vizibil decât cel al Prințesei Eugenie. De fapt, a putut fi admirat chiar în ziua nunții ei, în 2015. Mai mult, Sofia are și un fluture pe coaste și un mic desen pe gleznă. Acesta a fost vizibil în 2019, la ceremonia de acordare a premiilor Nobel, unde și-a „asortat” tatuajele cu diadema ei de la nuntă.

Prințesa Stephanie de Monaco este cel mai mic copil al lui Rainier al III-lea, Prințul de Monaco și al lui Grace Kelly. Denumită de presă „oaia neagră a Casei Grimaldi”, ea are mai multe tatuaje. Încă din 1997, s-a afișat cu două brățări tatuate, una florală și un soare pe încheietura mâinii, la Gala Societății de Protecție a Animalelor, în Monaco.

Prințesa mai are doi delfini care au fost surprinși sărind, pe glezna ei stângă, vizibili pentru prima dată în 2000, la Raliul Monte Carlo. Și să nu uităm dragonul de pe spatele ei!

În mod tradițional, două brățări tatuate aduc posesorului noroc sau putere. O brățară făcută din flori denotă farmecul personal al celui care și-a făcut un asemenea tatuaj. „În ciuda dimensiunii mici a tatuajelor regalilor, ele compensenză prin însemnătatea lor profundă”, susține artistul tatuator.