Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Fanii sunt extrem de îngrijorați

331

Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Celebra artistă se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar în ultima perioadă și-a îngrijorat fanii.

Celine Dion și-a anulat toate concertele, declarând că nu se simte bine. Recent, vedeta a postat un nou mesaj cu privire la starea sa de sănătate.

Celine Dione este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Vocea sa inconfundabilă îi emoționează pe cei care o ascultă, iar piesa sa de pe fundalul filmului Titanic este una dintre cele mai vândute melodii din toate timpurile.

Din păcate, Celine Dion se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care vedeta și-a anulat toate concertele. Vedeta și-a îngrijorat fanii, iar recent le-a transmis un mesaj acestora.

Vedeta a mărturisit că se simte mai bine, dar trebuie să se odihnească. „Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctorii.”, a scris Celine Dion.

Celine Dion și-a ținut fanii la curent cu problemele sale de sănătate pe care le are. În ultima perioadă artista nu s-a mai concentrat pe cariera sa, preferând să aibă grijă de sănătatea sa. Chiar și așa, Celine este o fire optimistă și speră să se facă bine și să urce pe scenă.

Conform apropiaților vedetei, suferă de o afecțiune gravă, degenerescență musculară. Aceasta se manifestă prin dificultatea progresivă și absența mișcărilor spontane ale mușchilor, ceea ce duce la incapacitatea de deplasare.

Conform medicilor, această afecțiune poate apărea la orice vârstă și se manifestă prin slăbiciunea progresivă a mușchilor corpului. Acestea se atrofiază, își pierd volumul și forța.

În vârstă de 53 de ani, Celine urma să cânte pe 5 noiembrie în Las Vegas, dar și-a anunțat fanii că și-a anulat toate concertele până în martie anul acesta.

Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”, a declarat Celine Dion.

„Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas.

Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a comunicat Celine Dion în acel moment.

De atunci, starea de sănătate a artistei este dificilă. Ceea ce la început s-a crezut că este doar o problemă de sănătate minoră, provocată de oboseală și stres, s-a dovedit în cele din urmă o situație destul de complicată.

Surse apropiate lui Celine Dion au relatat detalii neașteptate despre cântăreață, care i-au îngrijorat teribil pe fanii acesteia. Conform spuselor acestora, artista întâmpină mari probleme la nivelul picioarelor. Deplasarea i-a devenit aproape imposibilă, iar durerile sunt greu de suportat.

Cel mai grav este că a pierdut foarte mult în greutate, semn că perioada de refacere va fi una prelungită. Chiar dacă își dorește să revină cât mai curând pe scenă și să își facă publicul fericit, acest lucru nu va fi posibil prea curând. Céline Dion a ajuns să cântărească numai 40 de kilograme. Vedeta în vârstă de 53 de ani a ajuns să arate îngrijorător. Sunt mari temeri privitoare la starea sa de sănătate.

Drama lui Celine Dion

La cinci ani de la moartea soțului său, starul internațional a vorbit despre presiunea de a fi singurul părinte a trei copii. Artista a trăit momente dificile după ce Rene s-a stins din viață.

Rene îmi dădea putere, tărie şi pozitivism. Iar acum, e clar că nu pot să le fiu şi tată, dar am o slujbă-dublă ca părinte. Eu sunt „părinţii”. Eu am rolul cel mare.

Iar copiii au crescut, şi îi văd, şi mă uit la ei, şi-mi zic că noi doi am făcut o treabă atât de bună. Sunt atât de mândră”, declara vedeta într-un interviu.

De asemenea, Celine Dion a avut și câteva sfaturi pentru persoanele care trec prin această situație. „Nu încetaţi să trăiţi. Priviţi înainte! Astăzi e prima zi din restul vieţii mele. Şi ştiu că nu am de ce să îmi fac griji”, a mai spus cântăreața.