MOTIVUL pentru care Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă. Iubitul Alinei, prima reacție

12333

Tudorel Butoi, cel mai renumit psiholog criminalist, afirmă că motivul crimei de la Mangalia nu poate fi altul decât gelozia.

În opinia sa, fetele aveau o relație tensionată cauzată de un băiat, iar gelozia reprezintă un mobil suficient de puternic pentru o astfel de crimă.

Tudorel Butoi: „O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că…”
„Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește… Ridică mese, scaune, covoare etc Deci problema care s-ar pune, dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul, este exclusă.

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum Parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante.

Deci, este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.

Iubitul Alinei, fata ucisă la Mangalia, a avut o primă reacție în spațiul public după cumplita crimă din weekend. Care au fost ultimele mesaje primite de acesta de la prietena sa.

Sergiu povestește că a fost contactat de Loredana chiar în noaptea crimei. Din spusele tânărului, suspecta de crimă s-ar fi dat drept Alina în momentul dialogului avut prin intermediul mesajelor. Loredana i-a spus că vrea să se despartă pentru că l-a înșelat, iar acest lucru nu-i dă pace.

De altfel, și fratele Alinei spune că ultimele mesaje de pe telefonul surorii sale, schimbate cu Sergiu, au fost de fapt scrise de criminală. Prin această mișcare, ea a căutat să își construiască un alibi.

”Eu am vorbit cu ea pe la ora 2:00, cu Alina. Asta era ieri. Și mi-a scris că vrea să se culce. Pe la 4:30 îmi dă mesaj de pe contul ei că vrea să se despartă de mine, că m-a înșelat.

Când am văzut mesajul ei, mi-am dat seama că nu este ea. Am insistat să îi scriu, să o sun, și pe la 4:47 îmi scrie că ea pleacă acasă, că fumează o țigară afară pe o bancă, așteaptă să vină taxiul și să am grijă de mine”, a declarat Sergiu, la Antena 3.

Iubitul Alinei, schimb de mesaje și cu criminala

Suspectând faptul că ceva ciudat se petrece cu iubita sa, Sergiu decide să ia legătura cu Loredana. Aceasta continuă să joace teatru și îi transmite că Alina ar fi plecat undeva cu o geantă.

”Când am văzut mesajele eu am continuat să o sun, i-am dat din nou mesaj. Când am văzut că nu răspunde am zis să îi dau mesajul colegei ei, Loredana. Și i-am dat mesaj.

Ea mi-a spus că Alina a plecat cu o geantă, dar nu știe unde. Și am întrebat-o ce s-a întâmplat, că nu îmi vine să cred, dar ea a insistat că a plecat acasă.”, a mai spus Sergiu, la postul de știri citat.

Tot în cursul acestei zile, Sergiu a postat pe Facebook o fotografie împreună cu Alina, însoțită de un mesaj emoționant: ”Dumnezeu să te ierte! Drum lin spre cer. Mereu vei rămâne în inimile noastre”.