Cea mai bogată româncă a venit la un eveniment cu o bijuterie care costă cât zece apartamente. Soțul ei este un miliardar renumit

1283

Există o româncă mai bogată decât Ion Țiriac. În vârstă de numai 31 de ani, aceasta este căsătorită cu un miliardar faimos în întreaga lume, moștenitorul unui imperiu auto. Iată ce bijuterie a purtat pe covorul roșu, la cea de-a 80-a ediție anuală a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Cea mai bogată româncă are 31 de ani

Romina Gingașu este considerată a fi cea mai bogată româncă. Aceasta este căsătorită, din 2021, cu miliardarul Piero Ferrari, unul dintre proprietarii Ferrari, a cărui avere este estimată la peste șase miliarde de dolari.

În vârstă de 78 de ani, el este fiul lui Enzo Ferrari, cel care a pus piatra de început a companiei producătoare de mașini de lux.

Ce bijuterie extrem de scumpă a purtat
Cei doi au fost prezenți zilele acestea la Festivalul de Film de la Veneția, care se desfășoară din 30 august până pe 9 septembrie 2023, românca de 31 de ani bifând o apariție de excepție pe covorul roșu.

Romina Gingașu a îmbrăcat o rochie spectaculoasă roșie, creată de Cristina Săvulescu, la care a asortat o pereche de pantofi de aceeași culoare și a accesorizat bijuterii care costă o avere.

De departe, însă, ceea ce a atras atenția a fost colierul purtat de brunetă, care are un preț exorbitant. Potrivit informațiilor apărute în presă, acesta ar fi o creație a lui Roberto Coin și ar costa nu mai puțin de un milion de euro, cam cât zece apartamente de clasă medie în București.

Bijuteria este făcută din multe diamante și rubine, fiind un model unicat.

Cine este Romina Gingașu

Tânăra în vârstă de 31 de ani este originară dintr-o comună din Călărași și este absolventă a Academiei Tehnice Militare. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană. Recent, ea a vorbit despre relația cu omul de afaceri și despre felul în care s-au cunoscut.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ”decolat”.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, a povestit superba soție a lui Piero Ferrari