Ce spune cumnatul Danei Roba: Să afle toată România

1560

Se pare că rudele lui Daniel Balaciu nu au deloc o părere bună despre Dana Roba! Iată ce a declarat cumnatul makeup artistului, după ce aceasta a fost desfigurată de partenerul ei de viață.

Dana Roba era pe punctul de a-și pierde viața după ce la începutul lunii iunie, a fost atacată în somn, cu un ciocan, chiar de către propriul soț, Daniel Balaciu.

Cu toate acestea, rudele bărbatului îi iau apărarea fostului arbitru. Marius, unul dintre frații inculpatului din Timișoara, susține că makeup artistul nu este ceea ce vrea să pară în ochii lumii.

Dana Roba nu ar fi o mamă bună, așa cum vrea să pară

Marius Balaciu susține că fosta iubită a lui Nicolae Guță a pozat în îngerul bun, în mama perfectă, însă în realitate, lucrurile stăteau cu totul altfel. Potrivit acestuia, Daniel a fost cel care a suferit.

„M-a sunat Daniel, mi-a spus dacă se poate să trimită un mesaj prin mine, fiindcă el nu poate.

A spus că el oricum va spune la proces adevărul, dar să afle toată România cine e Dana. Ea a pozat în îngerul bun, în cea mai neprihănită familie și cea mai bună mamă dar, de fapt, nu avea nicio legătură cu lucrurile astea.

În data de 23 mai, agresat fizic, cât și verbal, l-a trimis cu fetele la sat. Chantal avea varicelă, iar el din cauza certurilor nu a mai rezistat și a mers și a făcut plângere la poliție.

Ea nu știe, el știe cât a suferit în acești ani”, a spus acesta în emisiunea „Acces Direct”.

Makeup artistul l-ar fi agresat verbal de mai multe ori pe Daniel Balaciu

Sora Danei Roba, Lidia, a afirmat că aceasta a fost în mai multe rânduri agresată verbal de soțul ei. Însă Marius Balaciu a declarat că ea a fost cea care l-a înjurat pe fostul arbitru și chiar a depus o plângere la poliție în acest sens.

„A rămas plângerea la polițe, a fost agresat în mai multe locuri. A zis că el are toate tabletele copiilor sparte, toate telefoanele și toate plasmele și toate câte a spart Dana când se enerva.

El era fetița în casă și Dana era bărbatul. Asta mi-a spus el să transmit. El mi-a spus că nu a lovit-o în somn, că s-au certat, au început discuțiile și el a cedat”, a spus cumnatul makeup artistului.