Ce se întâmplă acum cu Dana Roba. Noi informații despre starea ei de sănătate: “Am nevoie de foarte multe operații”

853

Noi informații despre starea de sănătate a Danei Roba. Make-up artista a spus că are nevoie de foarte multe operații după atacul soțului ei.

Ce se întâmplă acum cu Dana Roba. Noi informații despre aceasta după ce a fost bătută de soț cu ciocanul. Ce operații are nevoie, de fapt, să facă.

Dana Roba, noi informații despre starea ei de sănătate

Dana Roba a dat noi informații despre starea ei de sănătate. Aceasta a spus că marți are programre la neurochirurgie pentru operațiile pe care trebuie să le facă la cap.

Mai precis, make-up artista a spus că are nevoie de foarte multe operații pe toată zona capului. De asemenea, vedeta a spus că mai are nevoie și de o operație la spate.

„Vreau să vă spun că săptămâna viitoare, marți, am programare la neurochirurgie pentru operațiile mele de la cap și cealaltă din spate pe care nu v-am arătat-o niciodată.

Am nevoie de foarte multe operații micuțe, de 1-2 centimetri.

Am în tot capul, sunt plină de astfel de operații, adică cum mi-a ciupit scalpul”, a spus Dana Roba.

Dana Roba, drum lung spre recuperare
Dana Roba va trebuie să se opereze și la mâini și va afla mai multe detalii despre viitoarea intervenție tot de la medici. De asemenea, vedeta are și piciorul foarte umflat.

Acesta nu este rupt, dar are ligamentele afectate de la toate loviturile primite peste picior. De altfel, din cauza durerilor de picior și a umflăturii, Dana Roba a ajuns și la spital.

Aceasta a spus că a venit la urgențe pentru ca medicii să vadă ce pot face cu piciorul ei, afectat de lovituri.

„Săptămâna viitoare mă duc la control și domnul doctor neurochirurg îmi va spune dacă voi putea să fiu operată la mâini.

După ce vom face mai multe investigații, la piciorul drept ce se întâmplă acolo, osul nu este rupt, dar ligamentele, tendoanele sunt afectate foarte tare de la multe ciocane pe care le-am luat peste picior”, a explicat Dana Roba despre starea ei de sănătate.