Ce revelație a avut Andreea Bălan după ce a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Un șoc…”

6982

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de mai multe luni. Pe YouTube, solista a explicat cum și-a reprogramat subconștientul astfel încât să aibă mai multă iubire de sine și să atragă relația cu sportivul în viața ei.

Totodată, cântăreața a explicat ce a determinat-o să răspundă la mesajul lui de pe Instagram și ce revelație a avut când a ajuns acasă la părinții lui, la Sibiu.

După despărțirea de Tiberiu Argint, din septembrie 2021, Andreea Bălan a decis să rămână singură o perioadă de timp pentru a se cunoaște mai bine și pentru a-și vindeca mai multe răni din trecut.

A descoperit despre ea că avea un stil de atașament co-dependent și că, deși era mulțumită de cariera profesională, nu se iubea cu adevărat pe sine. Odată vindecate aceste răni, Andreea a fost pregătită pentru relația cu Victor Cornea.

Andreea Bălan a avut o revelație când i-a vizitat pe părinții lui Victor Cornea, la Sibiu Andreea Bălan și Victor Cornea și-au confirmat relația în iunie 2023. De atunci, solista și sportivul au vorbit deschis despre relația lor, care evoluează rapid și frumos. Cu doar câteva zile în urmă, Andreea și Victor au sărbătorit împreună, acasă la artistă, aniversarea de 30 de ani a jucătorului de tenis.

Andreea și Victor s-au cunoscut online, după ce sportivul i-a scris: „Felicitări, Andreea, ești genială!”. Mesajul a venit ca răspuns la un interviu viral de-al artistei, în care a vorbit despre spiritualitate.

Deși, de regulă, ignoră mesajele primite de la bărbați pe rețelele sociale, Andreea a fost intrigată de Victor.

Aici, pentru că Victor mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate, pentru că m-a complimentat la un filmuleț care nu avea nicio legătură cu aspectul, cu brandul meu, concertele, cu o ținută sexy, mi-a atras atenția.

Am vorbit despre spiritualitate, tenis, disciplină și așa am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Andreea Bălan, pe YouTube. Andreea Bălan:

„În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație” Andreea și Victor și-au cunoscut familiile și au o relație apropiată cu acestea. Solista a mers în vizită la părinții lui Victor, la Sibiu, unde a avut o revelație.

La rândul lui, Victor le-a cunoscut pe mama Andreei, Valeria Bălan, și pe fiicele ei, Ella Maya și Clara Maria. Ella și Clara sunt fiicele Andreei din fosta căsnicie cu actorul George Burcea.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.

Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a mai povestit Andreea Bălan, pe YouTube.