Ce replică i-a dat Eva Măruță în direct Andreei Raicu? Prezentatoarea a rămas blocată

5656

Într-una dintre edițiile emisiunii „La Măruță”, Eva Măruță a reușit să îi ia prin surprindere pe toți și să îl lase fără replică pe Andreea Raicu. În timpul emisiunii, Eva a făcut o afirmație care a făcut-o pe Andreea să tacă, spunând că fiica lui Măruță este un mic „dictator” în show-ul de la PRO TV.

Ce replică i-a dat Eva Măruță în direct Andreei Raicu

În fiecare zi lucrătoare, începând cu ora 15:00, Cătălin Măruță oferă telespectatorilor două ore pline de energie și distracție în emisiunea sa. Recent, Andreea Raicu a fost invitată în cadrul emisiunii de la PRO TV, unde a avut ocazia să întâlnească și să interacționeze cu Eva, fiica prezentatorului.

Eva a fost alături de tatăl său la locul de muncă timp de mai multe zile și a reușit să cucerească publicul cu replica sa inteligentă. În timpul participării Andreei Raicu la segmentul „Roata Provocărilor”, aceasta a fost pusă în situații dificile și, în cazul în care refuza o provocare, era nevoită să bea un shot de lămâie. Vedeta a făcut mai multe greșeli în timpul unei provocări, iar Eva Măruță a observat acest lucru și a dezvăluit acest detaliu.

Eva a declarat: „Ai greșit de două ori!”. Uimită, Andreea Raicu a răspuns: „Scuză-mă, tu cu cine ții? Cu fetele sau cu băieții? Trebuie să înveți să fii de partea femeilor, a fetelor!”. Fiica lui Cătălin Măruță a replicat prompt: „Trebuie să fim corecți! Ai greșit de două ori, deci trebuie să bei de două ori”. Atunci, Andreea a replicat: „Măi, dar tu ești un mic dictator aici!”.

Andreea Raicu s-a blocat

Într-o ediție a emisiunii „La Măruță”, în care Cristina Spătar era invitată, Eva, fiica lui Cătălin Măruță, se afla și ea în platou. Fetița a dat o replică surprinzătoare tatălui ei în direct la PRO TV. Cătălin Măruță a menționat despre Cristina Spătar că este colega sa de coprezentare și a adăugat:

„Fură meserie și mâine-poimâine vine ea singură la emisiune, ca să mă pot duce și eu la băi”. În timp ce Cătălin discuta cu Cristina despre nunta acesteia cu Vicențiu Mocanu, el i-a spus Evei: „Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, cadou o mașină, de Ziua Îndrăgostiților”.

La care Eva a venit rapid cu o idee: „Ar trebui să faci asta și tu mamei”. Reacția lui Cătălin Măruță a fost: „Mai bine nu te întrebam”, conform unica.ro.

Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a avut parte de dificultăți și a luptat împotriva depresiei, pe care în cele din urmă a învins-o. Într-un podcast numit „Fain&Simplu”, Andreea Raicu a vorbit despre rezistența sa remarcabilă, explicând că a fost crescută cu convingerea că poate reuși și că este capabilă.

Ideea că nu poate face față și că va fi ridiculizată a fost o motivație pentru ea să câștige și să dezvolte o rezistență extraordinară în fața oricăror provocări, indiferent că era vorba de oboseală, stres sau orice altceva. Aceste declarații au fost făcute într-un context în care Andreea a fost invitată într-un podcast numit „Fain&Simplu.

Și a continuat exprimându-și gândurile: „Am fost deschisă la schimbare și am acceptat lucrurile care nu mă făceau să mă simt confortabilă, iar viața a venit și mi-a spus: «Nu-i nicio problemă, o să le rezolvăm». Am avut încredere că pot face față oricăror situații.

Dar există momente când ești doborât. Dacă ești o persoană introspectivă și curioasă, începi să-ți pui întrebări și ai dorința de a evolua și de a merge mai departe. Cred că toți avem acest impuls în noi, dar uneori circumstanțele în care ne aflăm nu ne favorizează prea mult.

Am avut acest impuls de a înțelege de ce, în ciuda a tot ceea ce societatea ne spune că ne trebuie pentru a fi fericiți, eu eram complet nefericită. Nu numai că eram nefericită, dar eram și distrusă. Am început să caut răspunsuri și în momentul în care începi să cauți, desigur că vei găsi soluții”.