Ce nota a luat Theo Rose la bac – A fost la un pas de dezastru

593

Zilele recente au fost extrem de intense pentru absolvenții de liceu. În săptămâna anterioară, au susținut probele scrise ale examenului de Bacalaureat, iar la începutul acestei săptămâni au fost publicate rezultatele.

Theo Rose, acum câțiva ani, a trăit aceleași emoții. Atunci când și-a văzut notele la Bacalaureat, artista a sărit de bucurie.

Pasiunea pentru muzică a condus-o pe Theo Rose să urmeze un liceu cu profil muzical. Astfel, acum opt ani, ea a absolvit cu mândrie Liceul „Dinu Lipatti” din București. În 2015, când și-a încheiat studiile liceale, cântăreața era deja cunoscută publicului larg, dar celebritatea și concertele nu au făcut-o să-și neglijeze responsabilitățile școlare.

Artista a depus eforturi pentru a se pregăti cât mai bine pentru examenul de Bacalaureat și pentru a obține o notă de trecere.

Astfel, Theo Rose a reușit să treacă examenul de maturitate cu o medie de 7,45. Deși a avut emoții și a considerat că poate nu va obține o notă de trecere, artista a scăpat la limită și a promovat Bacalaureatul.

Cu drag, cântăreața își amintește mereu de perioada petrecută în liceu și afirmă că acolo a învățat cele mai multe lucruri despre muzică, profitând atât de cunoștințele colegilor, cât și de cele ale profesorilor.

„Am urmat liceul Lipatti, unde erau multe cursuri de muzică… și cei mai talentați erau de origine țigănească, lucru normal. Am avut noroc să fiu înconjurată de ei și să învăț multă muzică de la acești colegi talentați și generoși. Au fost foarte primitori față de mine și față de alți colegi ca mine”, a declarat Theo Rose într-un podcast.

Ultimele emoții legate de Bacalaureat au apus pentru Theo Rose, deoarece acum artista se confruntă cu provocările de a fi o proaspătă mamă. Cu aproximativ o lună în urmă, cântăreața a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este extrem de fericită. Totuși, a început să resimtă greutățile și responsabilitățile ce vin la pachet cu noul ei rol.

La fel ca multe alte mămici, somnul a devenit un lux pentru artista, iar îndeplinirea sarcinilor cotidiene este dificilă când ai un bebeluș alături. În plus, micuțul Sasha se luptă cu colicile, iar crizele de plâns sunt frecvente în viața lor de zi cu zi.

„Băiatul meu a dezvoltat colici și este extrem de sensibil, plânge întruna de la sâmbătă până luni. Din cauza oboselii, nu reușesc să mă sincronizez perfect cu el. Există multe lucruri de făcut în casă.

Încerc să fac spălatul, călcatul și curățenia, dar nu am timp să dorm în același ritm cu el. Am petrecut și timp la țară cu părinții mei și acolo a dormit de minune. Aerul proaspăt și vântul blând l-au ajutat să se odihnească! Trebuia să îl trezesc eu!

Reușesc să dorm cu el doar o dată pe zi. În această privință, mi se pare dificil, dar sunt și norocoasă. Am ajutor și sprijin din partea prietenilor, familiei și a celor din jur.

Toată lumea este alături de mine, dar înțeleg perfect și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Bebelușul meu cântărește deja 4 kilograme”, a mărturisit Theo Rose.