CE NAȚIONALITATE VA AVEA COPILUL ELENEI UDREA?

0
404

După ce va aduce pe lume primul copil, Elena Udrea nu va putea fi repatriată în România. Deputatul Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica de 15 ani, a explicat în cadrul unui interviu că procedurile din țara unde s-a refugiat fostul ministru al Turismului îi sunt favorabile. Mai mult, fiul regretatului Ion Dolănescu a dezvăluit ce naționalitate va avea fiica Elenei Udrea cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov.

Bebelușul pe care Elena Udrea îl va naște va fi cetățean costarican.

„Chiar dacă nu este azilant politic, odată ce va naște, va fi foarte greu să fie repatriată pentru că statul nu dorește să rupă legăturile dintre mamă și copil. Elena Udrea nu are statut de azilant în Costa Rica(…). Copilul care se va naște va deveni cetățean costa rican, atunci nu văd posibilitatea ca statul să rupă legătura dintre mamă și fiu. S-ar complica mult lucrurile”, a povestit Dragoș Dolănescu pentru Antena 3.

El a mai adăugat că Elena Udrea și Alina Bica nu i-au cerut ajutorul. În plus, nici nu s-a văzut cu ele, le știe doar de la televizor.

Sentința definitivă pentru Elena Udrea, amânată

Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 5 iunie, pronunţarea în dosarul „Gala Bute”, în care Elena Udrea a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Elena Udrea, noi mărturisiri cumplite despre pierderea unuia dintre gemeni

Elena Udrea a sărbătorit ziua onomastică departe de țară, în Costa Rica.

„Viața este frumoasă dacă vrei să trăiești aici. După ce mă întorc acasă voi mai veni aici, ca turist, dar eu vreau să trăiesc la mine în țară.

 M-am speriat, nu am știut ce se întâmplă, mi-am dat seama în câteva zile că asta s-a întâmplat. A fost un moment foarte greu pentru că eram singură, a fost traumatizant. S-a întâmplat într-o sămbătă, nu erau nici medici în spital, au venit de acasă. Important e să fie sănătoasă cea mică și să duc sarcina la final cu bine. M-a marcat enorm momentul în care am aflat că am pierdut unul dintre copii. Îmi doresc foarte mult să trăiesc aceste momente și abia aștept să o cunosc pe cea mică. Dar nu renunț la dorința de a retrăi emoțiile trăite în politică”, a povestit Elena Udrea în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Elena Udrea va deveni mămică peste cinci luni. Ea și logodnicul său vor fi părinți de fetiță.

„Conform calculele facute de medicul meu, fetita se va naste undeva dupa 23 octombrie. Va fi in zodia Scorpionului. Primele trei luni au fost grele… Am si pierdut unul dintre copii dupa prima luna. Mi-am spus ca asa a dat Dumnezeu… Acum sunt bine, pot sa fac miscare, pot sa si mananc ceea ce vreau. Acum sunt mult mai bine si cred ca asa va fi si de acum incolo”, a declarat Elena Udrea

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

storefashion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti un comentariu
Va rugam sa va scrieti numele