Ce meserie are Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. Reușește să câștige mai mult decât juratul de la „X Factor”

771

Naomi Hedman a preferat să fie o figură modestă, tocmai de aceea nu se cunosc foarte multe detalii despre activitatea sa profesională. Pe lângă apariția de la „X Factor”, unde și-a demonstrat talentul muzical, publicul nu a avut șansa să o vadă în alte asemenea ipostaze.

Ce meserie are Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Cel care a dezvăluit mai multe detalii despre fosta concurentă de la „X Factor” a fost chiar Florin, care a recunoscut că partenera sa reușește să aibă lunar venituri mai mari decât ale sale.

Naomi este un model foarte apreciat, iar activitatea sa se desfășoară în principal pe plan internațional. A avut numeroase colaborări cu branduri importante, așa că CV-ul său este unul într-adevăr impresionant.

Atunci când nu este plecată la shootinguri, Naomi Hedman preferă să petreacă timpul alături de Florin, cu care s-a și mutat în decursul acestui an.

Juratul de la „X Factor” a dat mereu semne că este foarte implicat în această relație, motiv pentru care a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și a încercat să o implice cât mai mult în viața sa. Chiar și familia lui o îndrăgește nespus, iar prietenii artistului au acceptat-o fără nicio ezitare în cercul lor.

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat.

Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce.

Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri două, trei zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat.

Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a declarat Florin Ristei.

Florin Ristei și iubita sa, Naomi Hedman, s-au logodit în secret în urmă cu multe luni. Artistul este pregătit să-și ducă relația la următorul nivel așa că și-a făcut curaj și a adresat marea întrebare. Și bineînțeles că răspunsul a fost da!

Marele pas a fost făcut în urmă cu mai multe luni, însă cei doi au ținut totul secret.

După mai multe luni de relația, Florin Ristei și-a dat seama că Naomi Hedman este femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții așa că a făcut pasul cel mare.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit încă de anul trecut, în preajma Revelionului, mai exact pe 30 decembrie.

La câteva luni după, fanii de pe Instagram ai artistului au observat un inel superb pe mâna lui Naomi, însă Florin Ristei nu a confirmat sau infirmat vestea.

Florin Ristei a aruncat bomba în cadrul podcastului HappyFishTV.

„M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut’, a mărturisit Florin Ristei.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut din timpul filmărilor X Factor, concurs pentru care artistul este jurat. La acea vreme, iubita sa era concurentă.

Cei doi și-au dat seama că au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt abia după etapa de Bootcamp, când concurenta a ocupat unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție juratul Delia.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, povestea Florin Ristei.

Relația celor doi a evoluat destul de repede, astfel că la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, Naomi a cunoscut-o și pe mama lui Florin Ristei.

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut’, a mai spus Florin Ristei.