Ce înțelegere au făcut Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina, în privința banilor: „De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu…”. Unde lucrează fiica prezentatorului TV

1248

În urmă cu un an, Carmina Vârciu a început o viață nouă la București, după ce a devenit studentă la o facultate de jurnalism din București. Pentru a-i facilita integrarea în Capitală, tatăl acesteia, Liviu Vârciu, i-a cumpărat un apartament și o mașină la mâna a doua.

Când vine vorba despre ajutorul financiar, se pare că cei doi au făcut o convenție, căci prezentatorul TV își dorește că fiica lui să fie independentă și să-și croiască propriul drum spre succes. Iată înțelegerea dintre Carmina și Liviu Vârciu!

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu din căsnicia cu Ami Teiceanu. După divorțul lor, tânăra a rămas în grija mamei și au locuit împreună în Arad.

În urmă cu un an, Carmina Vârciu a decis să-și urmeze studiile superioare la București și s-a înscris la o facultate de Jurnalism. Tatăl acesteia i-a cumpărat un apartament și a apelat la un împrumut bancar pentru această investiție.

Recent, prezentatorul TV a vorbit despre ajutorul financiar pe care continuă să i-l ofere fiicei sale, dezvăluind convenția pe care au făcut-o.

Ce înțelegere au făcut Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina, în privința banilor
Într-un interviu recent, Liviu Vârciu a vorbit despre convenția făcută cu fiica lui, Carmina, în privința banilor.

Prezentatorul TV s-a oferit să-i dubleze salariul, astfel încât tânăra să aibă destule reurse financiare în perioada anilor de studiu.

„Ea mai dă interviuri, mai vorbește, mai spune că tati n-a făcut, că tati nu a dres, dar de când o am în București lângă mine, am încercat să fiu lângă ea cât pot, foarte rar, pentru că eu sunt plecat, ea muncește.

I-am cumpărat apartament. I-am luat mașină veche, mai pierde antigel, ca toate mașinile acum, dar se descurcă. Ca să vadă cum e, să nu o sui direct într-o mașină nouă. Și i-am promis că îi dublez fluturașul de salariu. De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez’, a spus Liviu Vârciu,

Unde lucrează Carmina Vârciu

Pe lângă colaborările pe care le are în mediul online, Carmina Vârciu lucrează în regim part-time la atelierul Annei Roman, unde a ajuns prin intermediul Andei Călin, partenera de viață a tatălui ei.

„Da, lucrez și cu Anda, e bine. E o relație bună, ne înțelegem, vorbim, colaborăm, lucrăm și împreună cum s-ar zice, ne înțelegem. Mă bucur că e totul ok’, a adăugat aceasta.

Despre acomodarea în București, tânăr studentă a adăugat: „La început a fost greu având în vedere că am crescut cu ea 20 de ani până am plecat la București.

Încet încet apare acomodarea. Tot timpul mi-am dorit să stau singură, să-mi pun lucrurile așa, să văd ce înseamnă responsabilitatea asta care este foarte mare. Încă trec cu brio, deci e ok’.