Ce facultate face viitoare noră a lui Marcel Ciolacu. Pasiunea neștiută a Alexei. Familia premierului României se pregătește de nuntă

2936

Ce facultate face viitoare noră a lui Marcel Ciolacu. Andrei și Alexa urmează să se căsătorească, evenimentul având loc în curând, iar premierul României face tot posibilul pentru ca cei doi să aibă cea mai frumoasă nuntă.

Ce facultate face viitoare noră a lui Marcel Ciolacu. Despre Alexa, viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu se știe că este pasionată de desen și pictură.

Are o relație foarte bună cu părinții iubitului său, iar Marcel Ciolacu deja a postat fotografie cu cei doi tineri pe rețelele sociale. Ei se aflau la malul mării ca să sărbătorească ziua de naștere a lui Andrei.

Ce facultate face viitoare noră a lui Marcel Ciolacu

Andrei, viitorul mire, studiază la Facultatea de Medicină din cadrul Univresității Ovidius din Constanța, la fel și iubita lui. În curând, ei vor absolvi facultatea și se vor axa pe rezidențiat și specializare.

Andrei Filip Ciolacu a muncit din greu pentru a fi admis la Facultatea de Medicină, iar premierul României are toate motivele să fie fericit și împlinit.

În momentul în care tânărul a început facultatea, tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant prin care îi mărturisea că toată truda sa a dat roade și este convins că va deveni un medic bun.

‘Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la Medicina. Sunt tare mândru de tine, fiule! Sunt convins că o să ajungi un medic bun, pentru că medicina înseamnă în primul rând a iubi oamenii. Iar tu ai o inimă mare‘, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu pentru Andrei.

Cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu
Spre deosebire de liderul politic, Roxana Ciolacu este o prezență discretă și nu activează în politică.

Actualul prim-ministru al României este căsătorit de aproximativ două decenii cu Roxana, care este director al societății comerciale SC Lucia COM 94 SRL, firma familiei Ciolacu.

Soția lui Marcel Ciolacu este licențiată în Chimie, fiind la bază inginer. Politicianul a dezvăluit că nu locuiește împreună cu soția sa, deoarece stă mai mult la București. Roxana a ales să rămână la Buzău. Liderul PSD a spus că face naveta între Capitală și Buzău, deoarece soția sa nu dorește să se mute în București.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că ăsta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti”, recunoștea Marcel Ciolacu, la un moment dat.