Ce dietă ține Teo Trandafir după ce a slăbit 60 de kilograme: „Îl practic fără să vreau”

170

Ce dietă ține Teo Trandafir după ce a slăbit 60 de kilograme. Prezentatoarea s-a confruntat cu kilogramele în plus timp de câțiva ani, până când s-a decis că este timpul să facă o schimbare și a optat pentru operația de micșorare a stomacului.

Acum, a ajuns la greutatea dorită și nu face tot ce îi stă în putință să rămână la această greutate. Vedeta de la Kanal D a povestit cum reușește să se mențină în formă și mărturisește că mănâncă foarte puțin și deloc după ora 17:00.

„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau.

Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.

Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură.

Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic„, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva.ro.

Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane

Dintre intervenţiile estetice, prezentatoarea şi-ar dori cel mai mult să îşi facă sânii. Însă, îi este frică de durere, motiv pentru care este posibil să mai amâne vizita la medicul estetician.

„Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește)

Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.

Singura regulă este o igienă personală impecabilă. Aceasta înseamnă că eu cred cu putere că dacă ești curat, restul vine de la sine.

Dacă ești spălat în fiecare zi pe cap, mai ales în condițiile în care noi folosim tone de fixativ.

Dacă ești demachiat corect. Dacă ești dat cu o cremă hidratantă. Dacă dormi în condiții foarte curate. Este cel mai important. La mine, patul trebuie să fie perfect, alb complet, altfel nu mă simt bine.

Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ține seama prea puțin în ritualul de îngrijire. Se dau cu creme, se dau cu parfum fără să se spele.

Se dau cu deodorant peste stratul de mizerie – ori asta la frumusețe nu are cum să ducă. Cred că primul pas este să te speli temeinic, după care vezi tu cu ce îți mai dai”, a declarat Teo Trandafir.