Ce avere are Niculina Stoican. Interpreta de muzică populară este și consilier județean

251

Niculina Stoica este o interpretă de muzică populară iubită de români, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, cu numeroase melodii care au intrat la sufletul publicului. Nu mulți sunt cei care știu că vedeta activează și în lumea politică, având funcția de consilier județean în Gorj.

Ce avere are cântăreața Niculina Stoican

Interpreta de muzică populară este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta și-a actualizat declarația de avere, iar noutățile surprind pe toată lumea. Se pare că Niculina Stoican are datorii de peste 90.000 de euro.

Prin prisma funcției de consilier județean, Niculina Stoican și-a făcut publică declarația de avere în care a precizat că este proprietara unui apartament în Târgu Jiu, are, de asemenea, două terenuri în oraș, dar cea mai interesantă parte este colecția impresionantă de bijuterii.

Potrivit declarației de avere, Niculina Stoican are bijuterii și ceasuri achiziționate începând cu anul 1993. În colecția sa sunt inele în valoare de 3000 de euro, ceasuri în valoare de 65.000 de euro, precum și bijuterii, lănțișoare de 2000 de euro și brățări în valoare de 1500 de euro.

Niculina Stoican a declarat că toate bijuteriile sunt cumpărate din 1993 până în prezent. Pe lângă toate acestea, artista are și datorii. În 2020 a făcut un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei pe care trebuie să-i returneze în 7 ani.

În ceea ce privește veniturile interpretei de muzică populară, aflăm din declarația sa de avere că încasează anual 82.000 de lei de la Ansamblul Maria Tănase și 21.900 de lei din indemnizația de consilier județean.

De asemenea, artista a primit dividende în valoare de 28.500 lei de la firma pe care o deține în Târgu Jiu. Aproape 9000 de lei a încasat din drepturi de autor. Niculina Stoican are și datorii, fiind vorba de un împrumut de peste 90.000 de euro.

Pe lângă cariera muzicală, vedetă a mai prezentat şi emisiuni TV, iar popularitatea ei este cât se poate de mare. Din aceste motive, pentru a fi prezentă la evenimente private, solista are un tarif pe măsură!

Pentru a fi prezentă să cânte la evenimente private, Niculina Stoican se afla în capul clasamentului artiştilor de muzică populară! Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, Niculina Stoican are un onorariu de 1500 – 2000 de euro pentru un eveniment, în funcţie de complexitate.

De asemenea, ea a prezentat reality show-ul Te vreau lângă mine de la Kanal D. În plus, a fost jurat în talent show-ul folcloric Vedeta Populară prezentat de Iuliana Tudor la TVR.

În anul 2016, libertatea.ro a făcut un calcul, iar cântăreaţă de muzică populară ar fi câştigat anual în acea perioadă şi 140.000 de euro doar din cântări.

Niculina Stoican deranjată glumele lui Cosmin Natanticu

Interpreta de muzică populară a fost deranjată de glumele comediantului Cosmin Natanticu în roast-ul de la iUmor. Actorul a făcut mai multe referiri la Oltenia și la simbolurile sale, iar cântăreața, prezentă în sală, i-a spus să-i fie rușine.

Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!, a spus artista în spirit de glumă.

Niculina Stoican s-a aflat în centrul unui scandal generat de moartea regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. Impresarul artistului a declarat că ea și Mâțu nu se înțelegeau deloc, că îl teroriza pe artist și că din cauza ei a plecat din Ansamblul Maria Tănase.

Pe de altă parte, Niculina a spus că a avut o relație bună cu regretatul artist, că se înțelegeau bine și că îl va acționa în instanță pe cel care a făcut aceste acuzații.

Niculina Stoican a muncit în Grecia

În trecut, artista a fost plecată peste hotare timp de 3 ani. Niculina a plecat din țară la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Vasile Stănescu, tatăl fiului ei.

A lucrat ca babysitter, dar artista a decis să se întoarcă în țară pentru că îi era dor de familia ei.

„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine.

Oameni a căror concepte poate nu le înţelegi dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune. Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, declara Niculina Stoican, acum câțiva ani.

Niculina Stoican s-a născut în comuna Balta, Mehedinți. Vedeta a moștenit talentul mamei sale, Angelica Stoican, iar darul pentru cântec l-a descoperit încă de când era mică.

„Mama mea era în perioada respectivă o femeie extrem de ocupată. Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone.”, a mărturisit, în trecut, Niculina Stoican.