Ce afaceri are soțul Cristinei Spătar. Totul despre nunta grandioasă de la Râmnicu Vâlcea.

557

Cristina Spătar a împlinit 51 de ani pe 17 iunie, iar pe 24 iunie, a trăit o zi unică. S-a cununat religios cu bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire, după divorțul scandalos de Alin Ionescu.

Dar cine este soțul Cristinei Spătar, milionarul vâlcean care o tratează pe solistă ca pe o regină?

Nașii, deloc puțini la număr, au fost aleși pe sprânceană și sunt prieteni buni cu mireasa, din zona muzicii. E vorba despre Corneliu și Angela Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar.

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt prietenii și colegii de suflet ai Cristinei Spătar, care nu vor lipsi de la nuntă.

Cu siguranță, toți ochii au fost ațintiți asupra miresei, a cărei rochie este o operă de artă. Nu mai puțin de 10 kilograme cântărește ținuta, anunță Spynews.ro.

Arajamentele florale sunt și ele „la înălțime”, vedeta a ales să decoreze sala unde va avea loc evenimentul cu 3000 de cale si 900 de hortensii.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit civil pe 10 decembrie 2022
În viața personală a Cristinei Spătar a ieșit soarele. La 51 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar a început o nouă viață în decembrie anul trecut.

Pe 10 decembrie 2022, Cristina Spătar s-a măritat cu un afacerist din Vâlcea, Vicențiu Mocanu, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai.

Cea supranumită regina R&B a fost cununată civil de Clotilde Armand, căci ceremonia a avut loc în București, la primăria Sectorului 1. Vedeta a spus „DA”, ținând în mână un buchet de trandafiri albi, care s-a asortat cu ținuta imaculată. Cristina a purtat pantaloni, o bluză decoltată, palton și sandale cu toc.

Se pare că și copiii artistei l-au îndrăgit imediat pe noul lor „tată” și i-ar fi cerut la unison să fie adoptați, ca să îi poarte numele.

Cine este soțul Cristinei Spătar și ce afaceri de milioane are

Dar cine este Vincențiu Mocanu, milionarul care, de Ziua Îndrăgostiților, i-a luat Cristinei o mașină de 300.000 de euro, iar de ziua ei i-a daruit un bloc de locuințe, evaluat la 2 milioane de euro?

Vicențiu Mocanu este proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998.

Compania din Râmnicu Vâlcea dezvoltă un ansamblu rezidenţial cu 120 de case, sub numele VeroTherm Villas, care implică investiţii totale de peste 40 de milioane de euro.

VeroTherm a fost înfiinţată în 1998 la Râmnicu Vâlcea şi are o capacitate de producţie de 750.000 de metri cubi de polistiren şi de 100.000 de tone de mortare uscate pe an.

La început, compania funcţiona doar cu o hală de producţie, situată în localitatea Stolniceni din judeţul Vâlcea, însă astăzi are mai multe puncte de desfacere proprii şi o platformă industrială cu parc logistic şi flotă proprie de transport, scrie Ziarul Financiar.

Vicenţiu Mocanu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova, fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor de pe platforma de analiză financiară.