Cati bani castiga, de fapt, Tanti Lenuta pentru ca apare in clipurile lui Mircea Bravo. Ce nu se vede pe YouTube

311

Mircea Bravo a dat lovitura in mediul online din Romania, mai ales dupa ce a aparut alaturi de Tanti Lenuta. Unele dintre cele mai vizualizate clipuri realizate de Mircea sunt alaturi de Bunica. Acesta a dezvaluit cum s-au intalnit si cati bani castiga Tanti Lenuta.

In cadrul unui podcast, Mircea Bravo a vorbit despre celebrul personaj “Bunica” alaturi de care apare in poate cele mai vizualizate filmulete create de el.

Tanti Lenuta este un personaj foarte interesant si foarte placut. Ea mai aparut in videoclipuri de muzica populara, a mai avut chiar o emisiunea la televizor inaintea noastra.

Ea cu mama ei aveau o rubrica la televiziunea Look TV din Cluj, unde erao doua babute care vorbeau despre poker, sau despre machiaj. Era super funny contradictia asta dintre personaj si despre ce discutau”, a povestit Mircea Bravo.

Putina lume stie ca Tanti Lenuta a avut anterior o emisiune TV alaturi de mama ei la un post local din Cluj.

Emisiunea lor s-a terminat si eu eram cu Cristi (nr. partenerul sau de proiect) si am zis ca am ramas la Cluj, nu ne-am mutat la Bucuresti, ce avantaje avem pentru ca stam aici.

Ce personaje interesante, colorate de care lumea se va indragosti putem sa folosim in clipurile noastre. Si Cristi a zis uite Tanti Lenuta, bunica de la TV. Am mers la ea, ne-am prezentat si am intrebat-o daca vrea sa faca niste filmulete cu noi.

A zis: da, cum sa nu, ati mancat? Ne-a invitat la ea in casa si ne-a servit cu mancare. Am filmat doua clipuri si amandoua tin minte ca au facut 2 – 3 milioane de vizualizari din start. Si pe parcurs Tanti Lenuta a prins putere in clipurile noastre”, a mai spus Mircea Bravo.

Intrebat daca pentru Tanti Lenuta a contat cu cat o sa fie platita, creatorul de continut a marturisit ca nu au discutat inainte o anumita suma: “Nu a fost nicio discutie pe tema financiara.

Din start a zis da si noi i-am dat niste bani. A zis “no, e foarte bine”. Am aflat dupa aia de la ea ca atunci cand lucra pentru televiziune, veneau cate 12 oameni la ea in casa, la toti le dadea de mancare si dupa aia filmau.

Ea nu era platita sa hraneasca 12 oameni, dar asa facea pentru ca asa se face, daca iti intra omul in casa, trebuie sa il servesti, asa spunea. (…)

Clipurile noastre sunt tot mai urmarite, lumea o cere tot mai mult. Sunt clienti care vor un clip cu Tanti Lenuta, chiar saptamana asta am filmat o reclama pentru TV.

Prima data cand am filmat cu ea o ora si jumatate i-am dat 500 de lei. Nu a fost reclama, nu am castigat nimic din clipurile alea, le-am facut pentru oameni.

Acum daca nu este un video comercial o platim cu o anumita suma, daca este comercial ii platim un procent din cat e video-ul respectiv. Tanti Lenuta e foarte multumita, noi incercam sa fim atenti cand ne zice ca i s-a stricat cuptorul, are probleme cu pavajul, tot timpul o sa fim acolo pentru ea”.