Câte clase și ce studii are Andreea Bălan, de fapt

1393

Au ieșit la iveală informații importante despre meseria pe care Andreea Bălan ar fi putut să o practice în momentul în care a terminat facultatea, dacă pasiunea pentru muzică nu ar fi fost atât de puternică.

Iată câte clase și ce studii are jumătatea blondă a trupei „Andre” a fost întotdeauna o persoană care a știut ce vrea, motiv pentru care și-a dedicat timpul învățând tot felul de lucruri noi care au ajutat-o să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Fie că a fost vorba de viața personală sau de cea profesională, Andreea Bălan a demonstrat în nenumărate rânduri că este o fire ambițioasă și plină de surprize.

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan?

Dorința Andreei de a le arăta oamenilor cât de perfecționistă este a pornit încă din copilărie, când era una dintre cele mai bune eleve din școală, potrivit notelor foarte bune pe care le-a obținut de-a lungul timpului.

Dacă până în clasa a VIII-a nu a reușit să se afirme prea tare, după ce a intrat la Liceul „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, vedeta a început să se ambiționeze și să învețe mai bine decât toți colegii săi.

În urma examenului de Bacalaureat pe care l-a susținut, concurenta de la America Express ar fi obținut media generală 9, ceea ce i-a permis să intre fără probleme la ce facultate și-a dorit.

Chiar dacă muzica îi aducea un venit destul de mare, artista nu și-a neglijat studiile, așa că a ales să urmeze cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

În cazul în care vreodată Andreea Bălan va dori să se retragă din lumina reflectoarelor și să își schimbe meseria, aceasta va putea să opteze fără probleme pentru un post de jurnalist cu normă întreagă.

Totuși, iubirea sa pentru muzică și pentru dans este mult prea mare, motiv pentru care partenera Andreei Antonescu nu dă semne că va ieși prea curând din industria muzicală.

Relația de prietenie s-ar fi zdruncinat la America Express, unde „Andrelele” au făcut echipă. Au fost multe tensiuni între ele acolo, dar Andreea Antonescu a reușit să rezolve situațiile neplăcute. Ar fi lăsat de la ea, în disputele cu Bălanca, doar pentru a nu ieși circ la tv.

De altfel, Andreea Antonescu a dezvăluit, după revenirea din competiție, că și-ar alege alt partener, dacă ar trebui s-o ia de la capăt.

„După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera trebuie să fie o persoană foarte apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine.

M-am bucurat mult că am plecat în această competiție cu Andreea, pentru tot trecutul pe care îl avem împreună și pentru că ne cunoaștem foarte bine.

Dar, dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care, la fel, am o relație foarte strânsă, care mă completează din multe puncte de vedere”, a spus Andreea Antonescu.