Cătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu.

1015

Catălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți chefi de la Chefi la Cuțite. În sezonul 8, din păcate, el nu a reușit să treacă cu niciun concurent în marea finală. Totuși, echipa lui l-a ajutat pe Ionuț Belei să ia marele trofeu. Scărlătescu e pus pe schimbări majore.

Are o carieră extrem de frumoasă la care a muncit enorm. În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme. Recent, el și-a făcut și o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului.

Cătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu. Ce intervenție estetică și-a făcut juratul de la Chefi la Cuțite și cum arată acumCătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu. Ce intervenție estetică și-a făcut juratul de la Chefi la Cuțite și cum arată acum

Cătălin Scărlătescu a vizitat clinica medicului Elena Martin, pentru o nouă îmbunătățire asupra fizicului său. De data aceasta, o intervenție estetică la nivelul feței, mai precis, la ochi.

Estetic, îl deranja foarte tare lascitatea pleoapei superioare, iar specialistul i-a recomandat, în urma controlului, o operație de blefaroplastie.

Toată procedura a durat o oră, s-a realizat cu anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces.

Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, dar se pare că merită investiția.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 kg

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că e cu un picior în groapă, din cauza greutății.

După ce a slăbit impresionant și colegii lui l-au revăzut au avut un real șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta.

Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

„Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea…

Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit’, declara Scărlătescu la acea vreme.