Cătălin Botezatu, în ținută Versace la Untold. Și-a pus cercel în nas și poartă accesorii de 100.000 de euro

410

Designul Cătălin Botezatu a făcut senzație în prima seară a festivalului Untold, eveniment desfășurat în Cluj.

Creatorul de modă a avut un look spectaculos, într-o ținută VERSACE, pe care a accesorizat-o cu ochelari Cazal, accesorii Schiaparelli, brățări și coliere cu diamante, precum și un ceas Rolex Yacht Master din aur.

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de UNICA.RO, designerul Cătălin Botezatu și-a pregătit din timp ținutele pentru festival și, dacă în prima seară a optat pentru un look total VERSACE, în cele trei zile care urmează o să aleagă piese ale altor branduri celebre.

Cătălin Botezatu, în ținută Versace la Untold Designerul și-a ales o ținută cu adevărat specială, cu un preț pe măsură.

Cămașa și pantalonii Versace purtați de Botezatu la UNTOLD costă aproximativ 3000 de dolari.

Ca la fiecare apariție publică, Botezatu nu a renunțat la accesoriile de lux și a avut cel mai spectaculos și scump look de la festival.

Prețul accesoriilor purtate de Cătălin Botezatu la celebrul festival de muzică ajunge la 100 000 de euro. Nici nu e de mirare, ținând cont de brand-urile de lux pe care le poartă: bijuterii Schiaparelli, brățările și colierul cu diamante și nelipsitul ceas Rolex Yacht Master din aur.

Pentru acest festival, celebrul designer a ales să poarte un accesoriu cu totul special: un cercel de aur tot de la Versace.

Așa a apărut Cătălin Botezatu aseară la UNTOLD!

Costumul Versace costă 3000 de dolari, dar alt detaliu a atras atenția. FOTO Recomandarea zilei Participarea lui Cătălin Botezatu la Untold vine la aproape o lună după ce acesta a suferit o nouă intervenție chirurgicală, la Istanbul, când medicii i-au montat un nou stent la inimă.

„Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional”, spunea atunci Botezatu. Și așa a făcut. Deși acum se distrează la Cluj, Cătălin Botezatu continuă să lucreze din greu. Săptămâna viitoare, după Untold, creatorul de modă pregătește o prezentare la Palatul Brukenthal.

Cine urcă pe scena festivalului Untold

Festivalul Untold și-a deschis porțile, anul acesta, pe data de 3 august, când pe scenă au urcat Irina Rimes, Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, spectatorii vor putea să îi vadă pe scena principală pe Imagine Dragons, Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo, dar și pe Delia, în timp ce sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz vor fi cei care vor face show la celebrul festival. Tot pe 5 august vor mai concerta Wizthemc, Thievery Corporation, French Montana, Zhu și DJ Bliss.

Ultima zi a Untold îi va aduce pe mainstage pe Almud, Vama, Ferg, Years and Years, Fedde le Grand, David Guetta și Armin van Bureen.