Cat plateste Andreea Marin pentru studiile fiicei sale: „Eu muncesc pentru copilul meu…” Altii nu au intr-o viata banii astia

405

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fiica lor, Violeta. Fetita merge la o scoala privata din Capitala.

La inceputul anului scolar, fanii Andreei Marin i-au sarit in cap, dupa ce si-au dat seama ca fetita ei merge la o scoala privata, pe care nu multi si-o permit. „Zana” n-a stat deoparte si le-a raspuns rautaciosilor.

Fata Andreei Marin merge la o scoala particulara, daca isi permite doamna. Particularii va jumulesc de bani, crezi ca va fi mai inteligenta?”, i-a scris o admiratoare Andreei Marin.

„Nu, nu este o scoala de lux, ci doar una civilizata. Este o scoala privata cu un buget moderat in comparatie cu celelalte, dar care ofera foarte mult in privinta educatiei si sunt foarte multumita ca parinte.

Si da, muncesc in primul rand pentru copilul meu. In rest, rautatile gratuite nu isi au locul aici”, a raspuns Andreea Marin.

Violeta merge la o scoala privata cu predare in limba engleza. La inscriere, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au scos din buzunar 1.000 de euro, iar in primii cinci ani au platit 11.125 de euro.

Aceste date sunt oficiale si pot fi gasite pe site-ul scolii respective. La acesti bani se adauga 800 de euro pentru masa, anual, deci suma pentru anii primari ajunge la aproximativ 61.000 de euro.

Pentru anii de gimnaziu, Andreea Marin a platit cca. 91.000 euro, deci pana acum suma totala ajunge la 152.000 de euro pana acum.

Întrebată despre stilul Violetei, Andreea Marin a dezvăluit:

„Nu aș putea să spun că are un stil clasic, dar este moderată. Îi place, normal, ceea ce e modern, îi place să încerce. Încerc și eu ca mamă să o sfătuiesc să lase mai jos lucrurile din punctul ăsta de vedere și să găsească o cale de mijloc”, a zis vedeta.

Violeta va pleca în curând la facultate

Peste doar câțiva ani, Violeta Bănică va fi studentă, iar Andreea Marin recunoaște că nu îi e teamă că fiica ei ar putea să își facă vreun iubit, ci de despărțirea dintre ele, căci Violeta are în plan să meargă la o facultate din străinătate.

Ea are 15 ani și ceva. Noi comunicăm prin WhatsApp. Adică eu comunic și ea nu prea se uită. Glumesc! (…)

La mine nu s-a ajuns la exagerări din punctul ăsta de vedere, dar când se întâmplă să vadă mesajul și să nu răspundă mă simt părăsită”, a explicat Andreea Marin.

Și a continuat: „Asta nu e ceva ce mă sperie, mă sperie mai mult plecatul la facultate. Își dorește să plece departe și îmi e greu, dar și ea vine și îmi spune: «Mama, crezi că mie nu îmi dau lacrimi că eu nu mă pot despărți de tine. Ce o să facem?»

E o fire care își caută independența, dar în același timp știe că e mama acolo oricând.