CARMEN IOHANNIS S-A ÎMBRĂCAT CA NICIODATĂ ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ! ELEVII S-AU ÎMBULZIT SĂ FACĂ POZE CU EA

293

La începerea anului școlar 2023-2024, Carmen Iohannis i-a surprins pe elevi cu o ținută neașteptată. Soția lui Klaus Iohannis, profesoară de limba engleză, a ținut un discurs pentru colegii de breaslă, copii și părinți. Mai mult de atât, a făcut fotografia cu liceenii, respectând tradiția.

An de an, Prima Doamnă a României îi întâmpină pe elevi cu un discurs călduros și cu o poză de grup. Pe data de 11 septembrie, a făcut chiar mai mult de atât, venind cu un outfit special.

Ținuta aleasă de Carmen Iohannis pentru prima zi de școală

Nu de puține ori, soția lui Klaus Iohannis a reușit să stârnească adevărate polemici, laude și critici.

Acum nu a avut o ținută extravagantă, ci a ales să fie extrem de „cuminte”, purtând o rochie simplă, de culoare turcoaz, care i-a acoperit atât decolteul, cât și genunchii și coatele.

„Vă doresc tuturor elevilor, profesorilor, părinţilor un an cu mult succes şi reuşite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie.

Şi cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis este profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și dirigintă la clasa a X-. Potrivit ultimei sale declarații de avere, depusă în anul 2023 pentru încasările din 2022, a primit de la școala unde lucrează, vreme de 12 luni, 41.283 de lei, ceea ce înseamnă că a câștigat, pe lună, 3.440 lei.

Cum a început povestea de dragoste dintre președinte și soția sa

Carmen Georgeta Lăzăruca, pe numele său de fată, mergea la cursuri de balet și pian. Părinții săi catolici au avut grijă să îi ofere o educație aleasă în satul Sântu din județul Maramureș.

Studiile sale au continuat la liceu, unde avea să-l întâlnească pe cel care i-a devenit soț. Într-o excursie, au început să vorbească și să se cunoască mai bine, dar abia în studenție au început o relație.

La 22 de ani, au devenit un cuplu, dar căsătoria avea să îi prindă abia 7 ani mai târziu.

Timp de multă vreme, Klaus Iohannis a făcut naveta cu bicicleta și a mers chiar și 60 de kilometri pentru a-și vedea iubita. Despre povestea lor inedită, Președintele Românii a spus: