Carmen, fosta sotie a lui Madalin Voicu, spune care a fost motivul divortului

1517

La 5 ani de la divorțul de Mădălin Voicu, pictorița Carmen Olteanu s-a reinventat. A învins două cumpene în pandemie, când a fost la un pas de moarte, și participă la numeroase evenimente de artă.

Fosta soție a lui Mădălin Voicu, Carmen Olteanu, în vârstă de 42 de ani, a pictat o biserică din Râmnicu Vâlcea, în urmă cu 20 de ani. Este apreciată în domeniu, lucrările sale fiind acum expuse la Artoteca.

La 5 ani de la divorțul de Mădălin Voicu, pictorița a înflorit. Cu fostul politician a rămas în relații bune de dragul copiilor. Nu și-a refăcut viața sentimentală și spune că singura relație în care este implicată este pictura.

În pandemie a avut două cumpene: a fost diagnosticată – eronat – cu cancer și a fost implicată într-un accident rutier grav.

Carmen Olteanu, fosta sotie a lui Madalin Voicu, a facut declaratii despre separarea de acesta.

Politician, violonist si dirijor, nonconformistul Madalin Voicu isi reface viata. S-a despartit de Carmen Olteanu, iar acum isi reface viata alaturi de o femeie pe care o cheama Adriana.

Carmen Olteanu, femeia care i-a daruit do copii artistului – Stefan si Ioan -, a vorbit despre divortul de acesta.

“Nu imi face deloc placere sa dezbat viata mea personala, motiv pentru care am cerut ca acest proces sa se desfasoare cu usile inchise.

Referitor la motiv, va spun doar ca nu sunt genul de persoana care sa arate cu degetul, insa va asigur ca o femeie singura cu doi copii nu pleaca de la bine!”, a declarat fosta sotie a lui Madalin Voicu.

„S-a dat o decizie, iar pensia alimentara a fost stabilita pentru un singur copil, nu pentru amandoi. In plus, nu s-au luat in calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, insa eu nu am o problema cu aceasta situatie”, a adaugat ea.

„Am auzit ca dumnealui este intr-o relatie si ca se cunosc de 30 de ani. Eu am doi parteneri (n.r. – rade).

Am doi baieti superbi, am cu cine sa imi impart tandretea. Am copiii, meseria pe care mi-o iubesc enorm, restul… cum o vrea Dumnezeu! Oricum, trebuie sa fie ceva care sa ma convinga ca merita. Stiti ca mai e vorba si de soarta”, a mai spus Carmen Olteanu.

Sunt un om cu multă energie și funcționez făcând mai multe lucruri deodată. Particip la majoritatea evenimentelor și expozițiilor la care sunt invitată și unde mă potrivesc cu povestea. Nu-mi place să fac lucruri doar să fie în palmares, ci să le simt și să pot dărui din ceea ce pot eu să fac, o bucățică din sufletul meu.

Pot fi expoziții propuse sau organizate de UAP România unde sunt membru titular, proiecte private sau diferite instituții de cultură dintre care amintesc ICR, Centrul de Cultură Eminescu, UNESCO, BMB București sau simpozioane naționale și internaționale de artă.