BREAKING NEWS! MIRUNA PASCU, MAMA LUI VLAD PASCU, A FOST ARESTATĂ PENTRU 24 DE ORE

1420

Sunt informații de ultim moment. Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost arestată pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de 14 septembrie 2023, mama lui Vlad, tânărul în vârstă de 19 ani care a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, s-a prezentat la sediul DIICOT. Acum, după ore întregi de audieri, s-a dispus această măsură pe numele ei.

Sunt informații de ultim moment legate de dosarul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, în data de 19 august. În cursul zilei de 14 septembrie 2023, a fost adus la sediul DIICOT.

Tot în această zi, la audieri s-au prezentat și părinții lui, Mihai și Miruna Pascu. Pe numele mamei lui Vlad Pascu a fost dispusă măsura arestării pentru 24 de ore. Aceasta este acuzată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul fiului său.

Tatăl lui Vlad Pascu se află sub control judiciar

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat incidentul tragic de la malul mării pe 19 august 2023, a fost pus, astăzi, sub control judiciar. În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, au fost efectuate o serie de percheziții domiciliare.

În urma acestora, s-a constatat faptul că Mihai Pascu nu a respectat regimul armelor și munițiilor. Au fost regăsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător. Având în vedere acestă speță, lui Mihai Pascu i se interzice să părăsească teritoriul României.

De altfel, va trebui să se prezinte periodic la secția de Poliție. Îi este interzis să intre în legătură cu martorii din dosar. Tot astăzi, la sediul DIICOT, a avut loc un incident al cărui protagonist a fost chiar tatăl șoferului drogat care a curmat două vieți.

Mihai și Miruna Pascu ar fi încercat să se ascundă de ochii presei

După ce Vlad Pascu a provocat accidentul mortal din stațiunea 2 Mai și a fost reținut, în cele din urmă, de autorități, părinții lui ar fi încercat să se ascundă de ochii presei. La doar câteva zile de la tragedia petrecută pe litoralul românesc, părinții lui au transmis un comunicat.

De altfel, colaboratori ai familiei Pascu au declarat care a fost motivul principal pentru care Miruna Pascu a părăsit casa în care locuia, la doar câteva zile de la tragedie.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni.

Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu