Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil. Ce s-a întâmplat: „Am spart ceva…”

917

Mihai Bobonete a declarat că nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil! Actorul a făcut mărturisirea la care nimeni nu se aștepta chiar colegului Răzvan Simion. Iată ce s-a întâmplat.

Mihai Bobonete a povestit că prima experienţă în restaurantul lui Dani Oțil nu a fost una prea plăcută, mai ales în momentul în care a venit nota de plată.

Cel mai recent episod al podcast-ului realizat de Mihai Bobonete l-a avut în postura de invitat pe “matinalul” Răzvan Simion. Alături de prezentatorul de la “Neaţa cu Răzvan și Dani”, Mihai Bobonete şi-a adus aminte una dintre experienţele de viață, mai comice sau nu, care îl leagă de Răzvan şi Dani.

Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihai Bobonete a povestit cum a fost prima dată când a mâncat în restaurantul lui Dani Otil. Totul a fost la superlativ, spune Bobonete, dar când a venit nota de plată nu s-a mai simţit la fel de bine.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-aţi certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că „Neaţa cu Răzvan şi Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem nişte felii de şniţel şi şuncă.”

„M-am uitat pe notă şi am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat şi pe spate şi am zis că cred că e greşită. Nu eram şi noi fraţii lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simţit. I-am zis că nu mai vin”, a mărturisit Mihai Bobonete.

Dani Oțil, restaurant în zona de lux a Capitalei

În primii opt ani de când prezintă “Neatza cu Razvan si Dani” la Antena 1, Dani Oţil a reuşit să facă economii pentru proiectul său de suflet. Matinalul a pus bani de-o parte și și-a transformat în realitate cel mai mare vis.

Mai exact, în noiembrie 2016, vedeta Antena 1 şi-a deschis restaurantul “The Grill” în zona Parcului Herăstrău, cea mai de lux zonă a Capitalei.

Fiul lui Mihai Bobonete era să moară în timp ce se juca

Bobiță din Las Fierbinți a povestit că în timp ce se juca cu fiul său, copilul a căzut și s-a lovit cu capul de colțul caloriferului. Actorul s-a speriat foarte tare când a văzut cum din capul copilului curgea sânge, iar cel mic a dat ochii peste cap.

“Mă făceam de la distanță că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta. La un moment dat, fugind de forța mea de la distanță, i-a scăpat piciorul între canapea și perete și a venit cu capul în colțul caloriferului, căzând pe spate.

A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine și dint-odată a început să-i țâșnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieșea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurți și în tricou.”, a declarat Mihai Bobonete în cadrul podcast-ului.

Bobonete i-a salvat viața fiului său
Din fericire, în clipele acelea disperate, Bobonete a luat atitudine, nu s-a panicat și i-a salvat viața băiatului său. În timp ce soția sa a împietrit, actorul a intervenit rapid și i-a dat o palmă puternică micuțului să-l trezească. Apoi a pornit în grabă spre spital.

”În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească mașina, că trebuie să ajungem la Urgențe. Când l-am luat în brațe, să-l duc la mașină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea. Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă și i-am dat ditamai palma.

A deschis ochii și i-am zis că are o gaură în cap, nu știu cât e de mare, cât e de mică, și să nu se mai agite, că pierde energie și mă agit și eu, și nu știu unde-s Urgențele. Soția mea era galbenă la față, se ține de ușă”, a mai povestit Mihai Bobonete